Terug naar Vedaflex nieuws

HIEP HIEP HOERA

Hoera! In de maand mei vieren we het 10-jarig jubileum van Vedaflex! Een prachtige mijlpaal die wij morgen samen met het hele team uitbundig gaan vieren tijdens ons bedrijfsuitje in Giethoorn.
 
Wij willen graag onze waardering uitspreken naar al onze klanten en medewerkers die ons hebben geholpen om deze mijlpaal te bereiken. Door de jaren heen hebben wij als uitzendbureau mooie stappen gemaakt en zijn wij gegroeid naar waar we nu zijn met een uitgebreid netwerk van trouwe klanten en medewerkers.
 
Trots dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan de groei van vele bedrijven in verschillende sectoren en branches. We hebben een team van ervaren en toegewijde collega’s die dagelijks hun uiterste best doen om de beste kandidaten te vinden in deze veel veranderende arbeidsmarkt. En we zijn net zo trots op de vele medewerkers die wij hebben kunnen helpen bij het vinden van hun droombaan en bij het ontwikkelen van hun carrière.
 
  We willen onze klanten en medewerkers bedanken voor het vertrouwen in Vedaflex en we kijken ernaar uit om nog vele jaren samen te werken. Samen blijven we werken aan mooie doelen en blijven we streven naar nog vele mooie en succesvolle momenten!