Terug naar Vedaflex nieuws

BATTLE OF THE BRANCHE

Het gerucht werd de laatste tijd steeds hardnekkiger, maar nu is het officieel: VedaFast keert terug in de Formule 1…

Aankomende vrijdag zullen VedaFast coureurs 𝗖𝗵𝗿𝗶𝘀 𝗥𝗲𝗶𝗷𝗸𝗲 en 𝗦𝘄𝗲𝗻 𝗪𝗶𝗰𝗵𝗲𝗿𝘁𝗷𝗲𝘀 deelnemen aan de eerste race van de Battle of the Branche in Rotterdam. Een unieke winactie georganiseerd door JEX met daarnaast een hele mooie prijs: een geheel verzorgd raceweekend naar de GP van Italië.

Er was plek voor 500 uitzendbureaus voor de eerste kwalificatie-quiz. Chris en Swen zijn door deze eerste kwalificatie heen gekomen! Voor de volgende ronde wordt het kantoor van JEX in Rotterdam omgebouwd tot een geheel virtueel circuit, waar onze coureurs plaats gaan nemen in een formule-simulator en de strijd aan zullen gaan tegen 150 andere uitzendbureaus. Met allemaal 1 doel: 𝗵𝗲𝘁 𝘀𝗻𝗲𝗹𝘀𝘁𝗲 𝘂𝗶𝘁𝘇𝗲𝗻𝗱𝗯𝘂𝗿𝗲𝗮𝘂 𝘃𝗮𝗻 𝗡𝗲𝗱𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗱 𝘄𝗼𝗿𝗱𝗲𝗻!
 
Wij wensen Chris en Swen heel veel succes, zet'm op en GAS D'R OP! 
 
Uiteraard zullen wij jullie op de hoogte houden en delen wij hopelijk een positieve uitslag van Q1! De volgende kwalificatierondes zijn ook super tof, kijk voor meer informatie zeker even op: https://www.jex.nl/battle-of-the-branche


UPDATE: 

Met een bonzend hart en klamme handen begaven Chris en Swen zich naar het hoofdkantoor vanJEX voor de spannende 'Battle of the Branche'.Hoewel hun snelheid op de formule 1-simulators niet de snelste bleek te zijn, was het geluk toch aan hun zijde... Na de uitslagen wisten ze nog een wildcard te bemachtigen. Dit betekent dat Vedaflex zich morgen mag aansluiten bij de kwalificatieronde op het asfalt in Berghem!

Verdeeld over twee dagen gaan 50 uitzendbureaus wederom de strijd met elkaar aan, dit keer in karts! De 10 beste uitzendbureaus gaan naar Q3!

𝗪𝗲𝗱𝗲𝗿𝗼𝗺 𝗵𝗲𝗲𝗹 𝘃𝗲𝗲𝗹 𝘀𝘂𝗰𝗰𝗲𝘀 𝗵𝗲𝗿𝗲𝗻!