Terug naar werving & selectie

TEAMLEIDER PROCESSEN

  • Groningen
  • 40 uur

Ben jij een doortastende leider met een passie voor optimalisatie en teamontwikkeling? Grijp dan nu je kans om als Operationeel Leidinggevende een cruciale rol te spelen bij onze opdrachtgever in Groningen. Van het aansturen van de sorteerinstallatie tot het coördineren van het logistieke proces, deze functie biedt een unieke mix van technische uitdagingen en leiderschap. Ontdek hoe jij jouw stempel kunt drukken op efficiëntieverbeteringen en teamgroei! Lees verder voor de volledige details en word de drijvende kracht bij onze opdrachtgever!

Wat ga je doen?

In deze dynamische rol krijg je de vrijheid om jouw functie vorm te geven. Als Operationeel Leidinggevende stuur je niet alleen de medewerkers binnen de sorteerinstallatie aan (2 operators en 7 sorteerders), maar ook het team op het terrein en in de overslaghal (een acceptant, terreinmedewerker en 5 kraan/shovelmachinisten). Je werkt nauw samen met de technische dienst, waardoor zowel technische als logistieke aspecten deel uitmaken van je verantwoordelijkheden.

In samenwerking met de Site Manager en Proces- en Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operaties op de locatie. Je denkt proactief mee over efficiëntieverbeteringen en het verhogen van het sorteerresultaat. Veiligheid en soepele logistieke bewegingen van vrachtwagens, kranen en shovels behoren tot jouw prioriteiten. Bij afwezigheid van de Site Manager neem je zijn taken waar. 

Je aandacht reikt verder dan enkel de operationele aspecten; je investeert ook in de ontwikkeling van je team. Door coaching en begeleiding zorg je voor een productieve en gestructureerde werkomgeving. Daarnaast ben je actief op de werkvloer, waar je ervoor zorgt dat taken efficiënt worden afgerond. Het inwerken van nieuwe medewerkers behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden, inclusief het verstrekken van instructies en praktijkondersteuning. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, waarbij je ervoor zorgt dat analyses worden uitgevoerd en de resultaten grondig worden geanalyseerd.


Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een grote afvalverwerkingsorganisatie met meerdere locaties in Nederland. Der locatie waar jij gaat werken is gevestigd in Groningen, welke gespecialiseerd is in het sorteren van bouw- en sloopafval. Ze hebben een state-of-the-art installatie, die sinds januari operationeel is, en heeft al aanzienlijke vooruitgang geboekt maar zijn er ook nog een aantal punten die ze kunnen verbeteren.

 

Wie ben jij?

Jij bent iemand die structuur brengt, overzicht biedt en neemt medewerkers mee in het verhaal en zorgt dat de doelstellingen worden behaald. Daarnaast ben jij iemand die een praktische instelling heeft, maar bent ook in staat om vanuit een theoretisch oogpunt met verbetervoorstellen te komen. Denk hierbij aan het beschrijven van processen of het analyse te maken vanuit een technisch oogpunt.

Daarnaast beschik jij over:

·                HBO werk- en denkniveau;

·                Opleiding in de richting van procestechniek;

·                Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring;

·                Uitstekende communicatieve vaardigheden en coachingsvaardigheden;

·                Overzichtelijk, planmatig sterk en gericht op verbetering;

·                Hands-on managementstijl, aanwezig op de werkvloer;

·                Proactieve werkhouding, oplossingsgericht en teamgericht.

 

Wat bieden wij?

•         Zelfstandige, verantwoordelijke fulltime functie in een professionele organisatie;

•         Een rechtstreeks dienstverband bij onze opdrachtgever;

•         Informele werksfeer;

•         Marktconform salaris (tussen de €4800 en €5900 bruto per maand, inschaling afhankelijk van ervaring);

•         Introductieprogramma om snel de organisatie en collega’s te leren kennen;

•         Minimaal 27,5 vakantiedagen;

•         Mogelijkheid tot aankoop van extra vakantiedagen;

•         Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;

•         Flexibele werktijden;

•         Reiskostenvergoeding;

•         Telefoon.

Is dit jouw nieuwe baan?

Neem dan contact met mij op en ik help je graag!
Chris Reijke

c.reijke@vedaflex.nl 06-21306370

Bekijk ook deze vacatures