Terug naar werving & selectie

OPERATIONS MANAGER

  • Roden
  • 40 uur

Ben jij een ambitieuze Operations Manager met visie en lef? En ben jij die innovatieve professional die gedurfde veranderingen kan doorvoeren in bestaande processen?  Streef jij  naar de perfecte balans tussen medewerkers en productie-efficiëntie en ben jij een sparringpartner voor collega's en directie? Dan ben jij diegene die we zoeken!

Wat ga je doen?

Als Operations Manager geef je leiding aan een groeiend aantal groepsleiders en draag je de verantwoordelijkheid voor het volledige productieproces. Je stelt rapportages op, waaronder cyclustijden, kostprijzen, investeringen en financiële analyses, waardoor je prioriteiten in je werkzaamheden kunt bepalen. Als people manager onderhoud je nauw contact met de medewerkers op de werkvloer en begrijp je de ins en outs van de productie. Je bent proactief, ziet kansen in plaats van obstakels en bent niet bang om gedurfde keuzes te maken. Je wordt verantwoordelijk voor afdelingen zoals logistiek, productie, inkoop en de technische dienst. Belangrijk is dat je een gedegen technische kennis hebt, om ook mee te kunnen denken in innovatie, investeringen en herinrichten van o.a. de technische dienst. 

Hieronder greep uit je taken en verantwoordelijkheden:

·        Jij bent de regisseur van ons gehele productieproces, inclusief logistiek en technische dienst;

·        Als People Manager ben je de verbindende schakel, stimuleer je teamwork en optimaliseer je efficiency;

·        Met scherpe financiële analyses bepaal je prioriteiten en stuur je de koers;

·        Jij bent altijd op zoek naar kansen en verbeteringen en je implementeert deze met de nieuwste verbetermethodieken in gedachten.

 

Waar ga je werken?

Bij onze opdrachtgever werken er zo’n 70 toegewijde professionals binnen een hypermoderne fabriek. Er werken mensen met een passie, loyaliteit en gedrevenheid, gewapend met de juiste expertise in diverse vakgebieden, zoals verkoop, productie, productontwikkeling, logistiek en engineering.

Binnen het bedrijf heerst een ondernemende cultuur en moedigen ze hun medewerkers aan om proactief mee te denken en verantwoordelijkheid te nemen. Wat nog belangrijker is, is dat ze een broedplaats bieden voor persoonlijke groei en de ruimte geven voor jouw unieke inbreng in hun succesverhaal. Hoe mooi is dat?


Wie ben jij? 

Als Operations Manager ben jij een gedreven visionair. Je brengt nieuwe ideeën op tafel, vecht voor ze en blijft vastberaden totdat het optimale resultaat is bereikt. Als natuurlijke leider heb je de kracht van duidelijke communicatie in de vingers en weet je precies hoe je mensen kunt inspireren en meekrijgen. Als succesvolle Operations Manager ben je een onvermoeibare doorzetter. Obstakels laten jou niet snel los, integendeel, je omarmt ze als uitdagingen!

Daarnaast heb je:

·        Afgeronde HBO/WO-opleiding in een relevante technische richting, denk hierbij aan Bouwkunde of HTS;

·        Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;

·        Ruime ervaring in een technische productieomgeving met een bewezen staat van dienst in procesoptimalisatie;

·        Ervaring in Excel en in staat om nieuwe productieprocessen snel en efficiënt te doorgronden;

·        Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal. 


Wat bieden wij?

Dit is een zelfstandige functie in een bedrijf met een bewezen staat van dienst binnen de markt. Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om samen met je team te bouwen.

Verder bieden wij je:

·        Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met een salaris van tussen €6500,- en de €7500 bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring;

·        Een rechtstreeks dienstverband bij onze opdrachtgever;

·        Werken bij een gezond en leidend bedrijf;

·        Betrokken collega’s en een gedreven team;

·        Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;

·        Technische uitdagingen in overvloed.

Is dit jouw nieuwe baan?

Neem dan contact met mij op en ik help je graag!
Chris Reijke

c.reijke@vedaflex.nl 06-21306370

Bekijk ook deze vacatures