Terug naar werving & selectie

MEEWERKEND VOORMAN TECHNISCHE DIENST

 • Winschoten
 • 38 uur

Vind je het een uitdaging om leiding te geven en ons machine park optimaal te laten functioneren zodat je samen met jouw collega’s volop kunnen produceren. Bezit je ook nog eens een technische achtergrond? Dan ben je de persoon die we zoeken!

Wat ga je doen?

Je gaat samen met het team van de technische dienst de machine park en de productiemiddelen optimaal laten functioneren, je hebt hier de verantwoordelijkheid in. Op dit moment zijn er 5 collega’s met kennis uit verschillende technische disciplines onderdeel van het team. Onder jouw leiding voer je samen met het team de onderhoudswerkzaamheden uit en controleer je nauwkeurig op de veiligheid van de machines zodat ze veilig blijven draaien, ook verhelp je storingen zodat het productieproces zo min mogelijk hinder ondervindt.

Signaleren van storingen. Reparaties en uitvoerende werkzaamheden leg je vast zodat er goed bijgehouden word wanneer we wat doen. Je geeft een duidelijke uitleg aan het team en productiemedewerkers, zodat ze op de juiste manier de machines bedienen.

In deze functie heb je tevens veel vrijheid en kun je pro- actief meedenken voor de optimalisatie van het machinepark.

Omdat we een groeiend bedrijf zijn die continu bezig zijn met het verbeteren van processen en investeren in het bedrijf is dit terug te zien in ons machinepark waar we de afgelopen tijd een aantal nieuwe machines hebben staan. Dit betekent voor jou werken in een veranderende omgeving waarin je je verder kunt ontwikkelen op jouw eigen kennis en vaardigheden.

Wie ben je?

Je bent een persoon die de rol van leider natuurlijk op zich neemt, ook bezit je een breed technisch takenpakket. Je bent praktisch ingesteld, ons machine park bevat namelijk meerdere disciplines, van ouderwetse ambachten tot CNC gestuurde machines. Je krijgt o.a. te maken met pneumatiek, elektrotechniek en hydrauliek.

Je hebt in deze functie te maken met diverse afdelingen in de fabriek. Je bent daarom iemand die makkelijk is in de omgang en kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken. Het werk vraagt van jou dat je makkelijk kunt schakelen tussen werkzaamheden, aangezien er ook acute problemen kunnen ontstaan en je dan je huidige werk moet laten liggen. Dit vraagt tevens om het goed plannen en organiseren van het werk. Verbeteren is iets wat van nature in je zit, je ziet snel verbeterpunten en komt met onderbouwde voorstellen.

Wat vragen we verder van jou:

 • Een afgeronde mbo/hbo opleiding in een technische richting, zoals bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde/Mechatronica;
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré;
 • Je bent fulltime beschikbaar en wilt werken in de dagdienst (maandag t/m donderdag 07:45 – 16:45 en vrijdag 07:45 – 14:30);
 • Je zoekt een uitdagende en veelzijdige baan en wil je verder ontwikkelen

Wat bieden wij?

 • We bieden je naast een leuke werkomgeving met een team aan enthousiaste collega’s, het volgende:
 • Een jaarcontract met kans op een vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.876,- en maximaal € 3.313,- gebaseerd op een fulltime dienstverband (38 uur per week), gebaseerd op functiegroep G/8– cao Metaal en Techniek. Op basis van kennis en ervaring is een arbeidsmarkttoelage bespreekbaar.
 • Een jaarlijkse winstuitkering die in de maand december wordt uitgekeerd.
 • Reiskostenregeling bij meer dan 10 km afstand van het werk.
 • Fiscale regeling reiskosten. Er wordt aan al onze medewerkers de mogelijkheid geboden om fiscaal voordeel te realiseren. Het voordeel kan oplopen van enkele tientjes tot honderden euro’s. Deze verrekening vindt plaats met de jaarlijkse winstuitkering.
 • 28 vakantiedagen, waarvan 25 volgens cao en je krijgt 3 extra dagen bij een fulltime dienstverband. Deze drie extra dagen worden ingezet tussen kerst en oud en nieuw. We hebben twee collectieve sluitingen per jaar en deze weken ben je vrij en dien je ook op te nemen. Dit gaat om de week tussen kerst en oud & nieuw en de zomervakantie van drie weken. Voor 2023 gaat dit om de weken 30, 31 en 32.
 • Opbouw van pensioen bij het pensioenfonds PMT.

 

 

Is dit jouw nieuwe baan?

Neem dan contact met mij op en ik help je graag!
Chris Reijke

c.reijke@vedaflex.nl 06-21306370

Bekijk ook deze vacatures