Terug naar werving & selectie

MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST

 • Winschoten
 • 38 uur

Ben je de persoon die warm loopt van het verzorgen van het optimaal laten functioneren van ons machinepark zodat jouw collega’s volop kunnen door produceren? En heb je een technische achtergrond dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Je bent samen met het team technische dienst verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van het mooie machine park en productiemiddelen. De technische dienst heeft op dit moment 5 collega’s die in het bezit zijn van verschillende technische disciplines. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit en controleert op machineveiligheid, zodat de machines veilig blijven draaien. Je verhelpt storingen zodanig dat het productieproces zo min mogelijk hinder hiervan ondervindt.

In deze functie heb je tevens veel vrijheid en kun je pro- actief meedenken voor de optimalisatie van het machinepark.

Ze zijn een groeiend bedrijf die flink aan het investeren zijn en zichzelf voortdurend aan verbeteren zijn van de processen. Door de investering zijn er een aantal nieuwe machines in het bedrijf gekomen wat betekend dat jouw werk in een  omgeving is waarin je je verder kunt ontwikkelen op jouw eigen kennis en vaardigheden.

Wie ben je?

Jij bent iemand die houdt van een breed technisch takenpakket en je bent praktisch ingesteld. Ons machinepark omvat namelijk meerdere disciplines, van ouderwetse ambachten tot CNC gestuurde machines. Je krijgt o.a. te maken met pneumatiek, elektrotechniek en hydrauliek.

in deze functie heb je te maken met diverse afdelingen in de fabriek. Je bent daarom iemand die makkelijk is in de omgang en kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed kan werken. Het werk vraagt van jou dat je makkelijk kunt schakelen tussen werkzaamheden, aangezien er ook acute problemen kunnen ontstaan en je dan je huidige werk moet laten liggen. Dit vraagt tevens om het goed plannen en organiseren van het werk. Verbeteren is iets wat van nature in je zit, je ziet snel verbeterpunten en komt met onderbouwde voorstellen.

Wat vragen we verder van jou:

 • Een afgeronde mbo opleiding in een technische richting, zoals bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde/Mechatronica;
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré;
 • Je bent fulltime beschikbaar en bereid om te werken in de 2 ploegen
 • Je zoekt een uitdagende en veelzijdige baan en wil je verder ontwikkelen

Wat bieden we?

We bieden je naast een leuke werkomgeving met een team aan enthousiaste collega’s, het volgende:

 • Een jaarcontract met kans op een vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.536,- en maximaal € 2.895,- gebaseerd op een fulltime dienstverband (38 uur per week), gebaseerd op functiegroep 6 – cao Metaal en Techniek. Op basis van ervaring en kennis is een arbeidsmarkttoelage bespreekbaar
 • Een ploegentoeslag van 15% wanneer je in de 2-ploegen gaat werken. Onze 2-ploegen ziet er als volgt uit:
  • Ochtendploeg: maandag t/m donderdag van 06:00 tot 14:30 uur vrijdag van 06:00 tot 12:30 uur
  • Middagploeg: maandag t/m donderdag van 14:30 tot 23:00 uur vrijdag van 12:30 tot 19:00 uur
 • Een jaarlijkse winstuitkering die in de maand december wordt uitgekeerd.
 • Reiskostenregeling bij meer dan 10 km afstand van het werk.
 • Fiscale regeling reiskosten. Er wordt aan al onze medewerkers de mogelijkheid geboden om fiscaal voordeel te realiseren. Het voordeel kan oplopen van enkele tientjes tot honderden euro’s. Deze verrekening vindt plaats met de jaarlijkse winstuitkering
 • 28 vakantiedagen, waarvan 25 volgens cao en je krijgt 3 extra dagen bij een fulltime dienstverband. Deze drie extra dagen worden ingezet tussen kerst en oud en nieuw. Wij hebben twee collectieve sluitingen per jaar en deze weken ben je vrij en dien je ook op te nemen. Dit gaat om de week tussen kerst en oud & nieuw en de zomervakantie van drie weken. Voor 2023 gaat dit om de weken 30, 31 en 32.
 • Opbouw van pensioen bij het pensioenfonds PMT.

 

Is dit jouw nieuwe baan?

Neem dan contact met mij op en ik help je graag!
Chris Reijke

c.reijke@vedaflex.nl 06-21306370

Bekijk ook deze vacatures