Terug naar werving & selectie

FINANCIAL CONTROLLER

  • Veendam
  • 32-40 uur

Ben jij een expert op het gebied van financiën en fiscaliteit? Kun jij overzicht bewaren, structuur creëren en heb jij het in je om ondernemend te denken en te doen? En heb je enige jaren ervaring als financieel controller? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie van onze opdrachtgever. Denk hierbij aan maand- en kwartaalafsluitingen, verzorgen van diverse (belasting)aangiften, opstellen van interne jaarrekeningen, etc. Daarnaast optimaliseer je de administratieve processen en stel je periodieke managementrapportages op. Jij geeft advies op basis van deze rapportages aan het management.

Tevens vervul jij een spilfunctie tussen de verschillende administraties en begeleid je jouw collega financieel medewerkers bij diverse vraagstukken.

 

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een informele, dynamische organisatie waar er samen hard gewerkt wordt, maar zeker ook veel gelachen. Het is een familiebedrijf en zo gaan ze ook met elkaar om. Vaak gebroederlijk, soms ook vaderlijk en zeker ook duidelijk, waarbij het zelfs eens mag schuren. Collega’s hebben een goede omgang met elkaar en regelmatig wordt er op vrijdagmiddag wat lekkers gehaald voor de lunch.


Wie ben jij?

Jij houdt van continue verbeteren, bent analytisch en ondernemend. Jouw adviezen weet je over te brengen en je bent mensgericht. Je bent analytisch sterk en durft kritisch te zijn. Daarnaast ben je discreet en heb je goede communicatieve vaardigheden.

Daarnaast heb jij:  

  • HBO opleiding richting financiële richting afgerond;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring in de wegenbouw is een pré.

 

Wat bieden wij?

Jij hebt oog voor persoonlijke aandacht. Jij weet wat er speelt in je team en weet wat er moet gebeuren om deadlines te behalen. Je bent besluitvaardig en daadkrachtig.

  • Een functie voor minimaal 32-40 uur per week; ,
  • Een rechtstreeks dienstverband bij onze opdrachtgever;  
  • Een goed salaris afhankelijk van kennis en ervaring op basis van de CAO Bouw (tussen de €3790 en 5950 bruto per maand); 
  • Informele werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng en groei;
  • Veel afwisseling in de diverse activiteiten van de ondernemingen. Zelfstandigheid, verantwoordelijke functie en vrijheid bij een professionele organisatie;

Is dit jouw nieuwe baan?

Neem dan contact met mij op en ik help je graag!
Roanne Nijkamp

r.nijkamp@vedaflex.nl 06-15425044 Stuur mij een appje!

Bekijk ook deze vacatures