Terug naar werving & selectie

CAPACITEITSPLANNER

  • Eemshaven
  • 40 uur

Ben jij klaar voor een buitengewone uitdaging en wordt jij blij van het vormgeven van de toekomst van productie? Solliciteer dan nu en zet de volgende stap in jouw carrière als Capaciteitsplanner!

Wat ga je doen?

Als Capaciteitsplanner draag je samen met je collega’s de zorg voor een optimaal klantgerichte en economische organisatie van de value stream op het gebied van planning en voorbereiding van materialen (grondstoffen en tussenvoorraden), productiemiddelen en productiepersoneel. Hierbij zijn het behalen van afgegeven leverdata en het realiseren van een korte doorlooptijd leidend. Je wordt onderdeel van een nieuw productieteam binnen een platte organisatiestructuur. Als Capaciteitsplanner rapporteer je aan de Plantmanager.

In de rol van Capaciteitsplanner ben je verantwoordelijk voor:

·        Just-in-time productieplanning.

·        Voorbereiding en beschikbaarheid van grondstoffen.

·        Afstemming met andere afdelingen, klanten en leveranciers om te zorgen dat klantwensen begrepen worden en levertijden gehaald worden.

·        Het stimuleren, instrueren en motiveren van collega's om als team maximale prestaties te bereiken binnen de productie en daarbuiten.

·        Dagelijkse voortgangscontrole om te zorgen dat de productieplanning wordt gerealiseerd, met eventuele bijsturing indien nodig.

·        Het monitoren van de verkoopvraag op middellange en lange termijn in vergelijking met de beschikbare capaciteit.

·        Beheer en verstrekking van betrouwbare gegevens voor kostprijsberekeningen en stuurinformatie.

·        Het streven naar continue verbetering volgens de principes van Lean.

·        Uitvoering van verbeterprojecten op het gebied van Supply Chain Management.

Waar ga je werken?

Je gaat werken in een splinternieuwe fabriek, hoe gaaf is dat! Je komt te werken in een schone, rustige en geluidsarme omgeving. Het machinepark is speciaal ontwikkelt voor de opdrachtgever en is voorzien van de nieuwste snufjes. Er heerst een cultuur iedereen doet mee en doet er toe. Jouw mening of ideeën doen er toe. Onze opdrachtgever is een familiebedrijf, de lijnen zijn kort en er wordt snel geschakeld.

Wie ben jij?

Je hebt sterk analytische vaardigheden en je vindt het leuk om continu te leren en te groeien. Je communiceert respectvol en vind humor ook belangrijk.

Daarnaast heb je:

·       Een afgeronde HBO/WO-opleiding met een (Technische) Bedrijfskundige of Supply Chain achtergrond.

·       Kennis van Lean Manufacturing principes met de focus op productie-efficiëntie.

·       Ervaring in een SCM-functie is een pluspunt.

·       Kennis van VBA en PowerBI is handig.

Wat bieden wij?

•       Een rechtstreeks fulltime dienstverband bij onze opdrachtgever voor 40 uur per week;  

•       Alle ruimte om jezelf te ontplooien en te ontwikkelen;

•       Een goed salaris conform CAO groot metaal  (tussen de €4000 en €5000 bruto per maand), afhankelijk van ervaring en achtergrond;

•       27 vakantiedagen en 13 ATV;

•       Een fijne werksfeer, waar ruimte is voor eigen initiatief in een platte organisatiestructuur.

 

Deze vacature is een kans die je niet mag missen. Als dit klinkt als de juiste stap voor jou, aarzel dan niet om te solliciteren. Samen kunnen we werken aan een toekomst van hoogwaardige productie in een innovatieve omgeving! 🚀🌟

Is dit jouw nieuwe baan?

Neem dan contact met mij op en ik help je graag!
Roanne Nijkamp

r.nijkamp@vedaflex.nl 06-15425044 Stuur mij een appje!

Bekijk ook deze vacatures