Terug naar werving & selectie

(ALLROUND) OPERATORS

  • Eemshaven
  • 40 uur

Heb je ervaring als operator in de procesindustrie  wil werken in een nieuwe fabriek? Ben je iemand die meedenkt en goed procedures en processen kan overzien? Dan hebben wij die nieuwe uitdaging voor jou!

Wat ga je doen?

Je wordt verantwoordelijk voor één of meerdere productielijnen. Je bereidt voor, stelt machines in en bouwt deze om. Je overziet en bewaakt de procedures en processen en zorgt dat de jouw machine(s) op rolletjes loopt. Je signaleert knelpunten en overlegt nauw met monteurs en procesengineers om het proces continue te verbeteren. Je zorgt dat het product de juiste kwaliteit heeft.

 

Waar ga je werken?

Je gaat werken in een splinternieuwe fabriek, hoe gaaf is dat! Je komt te werken in een schone, rustige en geluidsarme omgeving. Het machinepark is speciaal ontwikkelt voor de opdrachtgever en is voorzien van de nieuwste snufjes. De fabriek is nog in opbouw en je zult worden ingewerkt op een andere locatie elders in het land. Dit zal een paar maanden in beslag nemen en zul je door de weeks  van huis zijn. De kosten voor kost en inwoning komen voor rekening van de opdrachtgever.

Je gaat werken in een 5-ploegenrooster. Het team bestaat uit een mix van ervaren, allround-, medior en junior Operators. Je werkt nauw samen en zorgt voor elkaars veiligheid. Als Operator rapporteer je in de opstart aan de Plantmanager en vanaf 2024 aan de Teamleider.

Er heerst een cultuur iedereen doet mee en doet er toe. Jouw mening of ideeën doen er toe. Onze opdrachtgever is een familiebedrijf, de lijnen zijn kort en kan er snel geschakeld worden


Wie ben jij?

Je bent gericht op samenwerken, het leveren van kwaliteit, resultaatgericht, kritisch en blijft nauwkeurig werken in tijden van drukte. Je denkt in oplossingen en hebt het vermogen om problemen gestructureerd op te lossen. Je bent gedreven om zaken tot een goed einde te brengen.  Je hebt zelfkennis en zet deze in voor je eigen ontwikkeling en om het team succesvol te laten zijn. Je communiceert respectvol en vind humor ook belangrijk.

Daarnaast heb je:

  • Minimaal een MBO2/Vapro A opleiding;
  • Ervaring in een soortgelijke functie in een productieomgeving in de procesindustrie.

 

Wat bieden wij?

  • Een rechtstreeks fulltime dienstverband bij onze opdrachtgever in de 5-ploegen;
  • Alle ruimte om jezelf te ontplooien en te ontwikkelen;
  • Een goed salaris conform CAO groot metaal (tussen de €2950 en €3200 bruto per maand), afhankelijk van ervaring en achtergrond;
  • 25% ploegentoeslag + 10 ADV dagen uitbetaald bovenop salaris (+3,83%)
  • 27 vakantiedagen en 3 ADV;
  • Een fijne werksfeer, waar ruimte is voor eigen initiatief in een platte organisatiestructuur.

Is dit jouw nieuwe baan?

Neem dan contact met mij op en ik help je graag!
Chris Reijke

c.reijke@vedaflex.nl 06-21306370

Bekijk ook deze vacatures