Over

Vedaflex

Wij weten hoe waardevol het is om de juiste medewerker te vinden voor de juiste opdrachtgever

Elkaar kennen is van wezenlijk belang voor een succesvolle dienstbetrekking. Het werven en selecteren van de juiste medewerker is en blijft mensenwerk. Met iedere medewerker die voor ons aan het werk gaat, hebben wij eerst een persoonlijk gesprek, dit geldt ook voor onze nieuwe werkgevers die van onze diensten gebruik willen maken. Ieder mens is verschillend en voor een prettige werkomgeving is een klik onmisbaar. 

Door onze ondernemende aanpak slagen wij er altijd in om de vraag naar de juiste medewerkers voor onze opdrachtgevers succesvol in te vullen!


NBBU gecertificeerde uitzender

Vedaflex is met trots één van de 1900 volledig gecertificeerde uitzenders onder de NBBU en ABU leden. ABU en NBBU leden worden als enige bureaus structureel getoetst op naleving van o.a. de cao voor uitzendkrachten. 


Wees welkom in Veendam

Dit doen we in Dokkum

Kom kijken in Groningen Stadspark

Ontdek ons in Sint Annaparochie

Je vindt ons ook in Emmen

Onze werkwijze

Wat kun je een nieuwe medewerker bieden? Waarom moet de kandidaat bij jouw organisatie aan de slag? De vacature moet zich verkopen en tot de verbeelding spreken. Niet alleen de harde criteria zijn daarin belangrijk, maar ook juiste de zachte eisen zijn voor een kandidaat belangrijk. Zoals: Wie wordt mijn collega? Hoe ziet mijn dag eruit? Hoe kan ik me ontwikkelen?

De volgende stap is een uitgebreide (lokale) arbeidsmarktonderzoek. Hoe schaars zijn de kandidaten? Is het aanbod passend bij de huidige markt? Wat beweegt de doelgroep naar een nieuwe baan?

Onze systemen zijn gekoppeld en geoptimaliseerd voor verhoging van vindbaarheid op jobboards, Google en social media. In de huidige krappe arbeidsmarkt is dit vaak niet voldoende, het grootste deel van de arbeidsmarkt is niet actief op zoek. Een belangrijk deel van onze activiteiten is daarom gericht op de latent werkzoekende.

Na de selectie op harde eisen matchen we ook op zachte criteria. Dit doen we door een diepgaand interview, een check op minimaal 2 referenties en een drijfverenmatch. Past iemand daadwerkelijk in de cultuur en visie van het bedrijf?

Inmiddels hebben een geschikte nieuwe collega voor je gevonden en stellen we deze via een CV inclusief motivatie aan je voor. Hierna volgt een persoonlijke kennismaking.

Na een intensief werving- en selectietraject start je nieuwe collega. Wanneer de kandidaat aan de slag gaat, begeleiden we hem/haar van A tot Z. We informeren over de arbeidsvoorwaarden en informeren over de 1e werkdag. Vervolgens zorgen wij voor een persoonlijke overdracht met nazorg.

Op de eerste werkdag en aan het einde van de proeftijd plannen we gesprekken in. Hierdoor blijven we betrokken en meten we voortdurend de tevredenheid en de kwaliteit van de gemaakte match.