Uitzendbureau voor uitvoerend personeel

Vedaflex is een uitzendbureau die werk betekenis geeft!  Ons motto is "aandacht is het grootste geschenk dat we kunnen geven." De persoonlijkheden achter een cv zijn voor ons van grotere waarde dan het cv op zich. Daarmee onderscheiden wij ons en focussen wij ons op dat wat er echt toe doet: de medewerkers die werken voor Vedaflex! 

Branches

Wij bemiddelen medewerkers in diverse branches, zoals:

Techniek

Bouw

Productie

Groen

Grond-weg en waterbouw

Schoonmaak

Investeren in mensen

Ben je op zoek naar een medewerker voor langere tijd? Maar zijn er geen mensen beschikbaar die voldoen aan de vereisten voor de betreffende functie? Dan helpen wij jou verder!  Vedaflex biedt diverse opleiding- en scholingstrajecten. Voor gemotiveerde mensen hebben wij altijd mogelijkheden.

Social Return On Investment (SROI)

Ben je als werkgever op zoek naar een invulling voor je social return on investment (SROI)? Wij helpen je verder met het vinden, plaatsen en begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Heb jij als opdrachtgever de mogelijkheid om deze medewerkers een kans te bieden? Onze ervaring is dat je dan zeer waardevolle en loyale werknemers creëert.   

Uitzendbureau Groningen, Friesland, Drenthe

Vanuit onze vestigingen Veendam, Dokkum, Groningen Stadspark Emmen, en Sint Annaparochie bedienen wij de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Wij hebben opdrachtgevers in de omgeving: Veendam, Winschoten, Delfzijl, Appingedam, Eemshaven, Winsum, Leek, Roden, Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Pekela, Stadskanaal, Ter Apel, Emmen, Coevorden, Dokkum, Franeker, Hoogeveen, Westerbork, Beilen, Assen, Roden, Drachten, Leeuwarden, Sneek, Heerenveen, Harlingen, Lemmer en Joure.