Terug naar Vedaflex nieuws

WELKOM JANTINE!

Even voorstellen...  Hallo allemaal! Mijn naam is ๐—๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ป๐—ฒ en ik ben geboren en getogen in het mooie dorpje Ternaard, waar ik nog steeds woon met mijn man en onze twee mooie meiden.
 
Thuis hebben wij een schoonmaakbedrijf, waarbij ik mijn man ondersteun met o.a. administratieve zaken en het werven van werknemers. Verder heb ik de meeste tijd van mijn loopbaan in de supermarkt (diverse afdelingen) en in de slagerij gewerkt. Daar heb ik veel geleerd en mensenkennis opgedaan.
 
Nu ook onze jongste dochter naar school gaat, begon het toch wat te kriebelen. Is dit wat ik nog mijn hele leven wil gaan doen? Ik zocht toch wat meer uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden in het werk, wat ik in mijn huidige baan niet meer vond.
 
Zo kwam ik in contact met Thea die mij niet helemaal onbekend is. Zij ging met mij meedenken en kwam met het voorstel om als recruiter bij ๐Ÿ“ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ๐—ณ๐—น๐—ฒ๐˜… ๐—™๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ aan de slag te gaan. Dit paste precies in het plaatje wat ik in gedachten had. ๐—ช๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—ป, ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐˜„๐—ฎ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ต๐˜‚๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ป. ๐——๐—ฒ ๐—ธ๐—น๐—ฎ๐—ป๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐˜, ๐—บ๐—ผ๐—ผ๐—ถ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐˜€ ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป. ๐——๐—ฎ๐˜ ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐˜ ๐—บ๐—ถ๐—ท ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ถ๐—ด! ๐Ÿ˜
 
Ik kijk er ontzettend naar uit om mij te ontwikkelen in de wereld van het recruiten. Ik ben in ieder geval goed ontvangen door een enthousiast, gezellig en behulpzaam team! 
 
๐—›๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐˜๐—ผ๐˜ ๐˜€๐—ป๐—ฒ๐—น ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐—ผ๐—ถ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ฐ๐—ต ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ๐—ณ๐—น๐—ฒ๐˜… ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—บ๐—ถ๐—ท ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ๐˜! ๐Ÿค
 
#NieuweCollega #Recruiter #Vedaflex #MatchMaking