Terug naar Vedaflex nieuws

WELKOM ELVIRA!

𝗪𝗲 𝗺𝗼𝗴𝗲𝗻 𝗻𝗼𝗴 𝗲𝗲𝗻 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝘀𝘁𝗮𝗴𝗶𝗮𝗶𝗿𝗲 𝘃𝗲𝗿𝘄𝗲𝗹𝗸𝗼𝗺𝗲𝗻! 𝗪𝗲 𝘀𝘁𝗲𝗹𝗹𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝗴𝗿𝗮𝗮𝗴 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗮𝗮𝗻 𝗘𝗹𝘃𝗶𝗿𝗮, 𝗱𝗶𝗲 𝗶𝗻𝗺𝗶𝗱𝗱𝗲𝗹𝘀 𝗶𝘀 𝗴𝗲𝘀𝘁𝗮𝗿𝘁 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗲𝗱𝗮𝗳𝗹𝗲𝘅 𝗚𝗿𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻! 😁


Elvira komt uit Zuidlaren en is 20 jaar oud. Ze zit in het laatste jaar van haar opleiding Junior Accountmanager en zal de komende 10 weken met ons team meedraaien.


In haar vrije tijd spendeert Elvira graag tijd met haar familie en vrienden, waaronder haar 22-jarige zus met wie ze een hechte band heeft. Ze woont bij haar ouders, maar is vaak te vinden in de stad, waar ze graag samen met vriendinnen kookt of spelletjes speelt. Vroeger hockeyde en danste ze, maar onlangs heeft ze besloten hiermee te stoppen en de sportschool op te zoeken en af en toe een rondje te hardlopen.


Vorig jaar heeft Elvira stage gelopen bij Tempo-Team en heeft ze zelfs 10 weken doorgebracht in Malta, waar ze voor een organisatie werkte die boottripjes organiseert. Ze is dol op vakanties en reizen, en haar favoriete vakantieland is Spanje. 


Nu kijkt ze erg uit naar haar tijd hier bij Vedaflex!


𝗘𝗹𝘃𝗶𝗿𝗮, 𝗻𝗮𝗺𝗲𝗻𝘀 𝗮𝗹𝗹𝗲 𝗰𝗼𝗹𝗹𝗲𝗴𝗮’𝘀 𝘄𝗶𝗹𝗹𝗲𝗻 𝘄𝗶𝗷 𝗷𝗼𝘂 𝘃𝗮𝗻 𝗵𝗮𝗿𝘁𝗲 𝘄𝗲𝗹𝗸𝗼𝗺 𝗵𝗲𝘁𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗼𝗻𝘀 𝘁𝗲𝗮𝗺! 𝗛𝗲𝗲𝗹 𝘃𝗲𝗲𝗹 𝘀𝘂𝗰𝗰𝗲𝘀 𝗲𝗻 𝘄𝗲 𝗸𝗶𝗷𝗸𝗲𝗻 𝘂𝗶𝘁 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝘁𝗶𝗲𝘃𝗲 𝘁𝗶𝗷𝗱 𝘄𝗮𝗮𝗿𝗶𝗻 𝘄𝗲 𝘃𝗲𝗲𝗹 𝘃𝗮𝗻 𝗲𝗹𝗸𝗮𝗮𝗿 𝗸𝘂𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗹𝗲𝗿𝗲𝗻! 💪


#Stagiair #Vedaflex #WerkEnLeer #Uitzendbranche #Groei #Ontwikkeling