Terug naar Vedaflex nieuws

SUCCESVOLLE PLAATSING

Leuk nieuws! ๐—˜๐—บ๐—ถ๐—ฒ๐—น is met succes geplaatst als ๐—ฆ๐—ต๐—ถ๐—ฝ๐—ฝ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—”๐—ด๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—˜๐— ๐—ฆ!  Trots om te delen dat Emiel, nu bijna 3 maanden bij EMS aan de slag, helemaal blij is met zijn nieuwe werkplek, en dat de opdrachtgever ook erg tevreden is. Onder het genot van een taartje hebben we even bijgepraat.

Emiel kwam bij ons voor een andere vacature die helaas was ingetrokken. We zijn voor hem aan de slag gegaan om een passende rol te vinden, en met trots kunnen we zeggen dat we de ideale baan voor hem hebben gevonden bij ๐—˜๐— ๐—ฆ ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐˜๐—ถ๐—บ๐—ฒ ๐—ข๐—ณ๐—ณ๐˜€๐—ต๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ ๐—˜๐—ฒ๐—บ๐˜€๐—ต๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป. De combinatie van kantoorwerk en maritieme activiteiten is precies wat hij zocht, een perfecte match!

Nogmaals gefeliciteerd, Emiel! Geweldig om te zien hoe enthousiast en trots je bent! Veel succes en werkplezier toegewenst! 

๐—ฅ๐—ผ๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ ๐—ก๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฎ๐—บ๐—ฝ | ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ๐—ณ๐—น๐—ฒ๐˜… ๐—ช๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด & ๐—ฆ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ