Terug naar Vedaflex nieuws

SAMENWERKING GRIPTECH

Wij delen vol trots het nieuws dat Griptech Equipment B.V. en Vedaflex uitzendbureau een samenwerkingsovereenkomst hebben ondertekend! Griptech, wereldwijd marktleider in Voorzetapparatuur, weegtechniek en cameratechnologie met de KOOI®-Reachvorken, bundelt de krachten met Vedaflex voor een nog sterker team.


๐—•๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป, ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท ๐—ธ๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐˜‡๐—ฒ๐˜๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐˜๐˜๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด!


๐Ÿš€ ๐™•๐™ž๐™š ๐™Ÿ๐™ž๐™Ÿ ๐™Ÿ๐™š๐™ฏ๐™š๐™ก๐™› ๐™–๐™–๐™ฃ ๐™™๐™š ๐™จ๐™ก๐™–๐™œ ๐™œ๐™–๐™–๐™ฃ ๐™—๐™ž๐™Ÿ ๐™‚๐™ง๐™ž๐™ฅ๐™ฉ๐™š๐™˜๐™? Dan is dit je kans! De ๐™ซ๐™–๐™˜๐™–๐™ฉ๐™ช๐™ง๐™š voor ๐™’๐™š๐™ง๐™ ๐™ฅ๐™ก๐™–๐™–๐™ฉ๐™จ๐™˜๐™๐™š๐™› staat nog open. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het aansturen, plannen en bewaken van de productieafdelingen en logistiek. Een uitdagende rol in een innovatief bedrijf!


๐Ÿ‘‰ Lees hier snel verder: https://www.vedaflex.nl/vacatures/friesland/werkplaatschef/


Of neem contact op met Romke Barske voor meer informatie en de mogelijkheden. 


#Griptech #Vedaflex #samenwerking #vacature #WerkenBijGriptech #werkplaatschef