Terug naar Vedaflex nieuws

OVERNAME ALEX

Een half jaar geleden kwam ๐—˜๐—ฟ๐˜„๐—ถ๐—ป in contact met ๐—”๐—น๐—ฒ๐˜…. Door een verhuizing kon hij niet bij zijn toenmalige werkgever blijven en is de zoektocht in zijn nieuwe woonomgeving Leek gestart.

Al snel werd er positief gereageerd door één van onze opdrachtgevers, Elton, die een plek in het magazijn hadden voor hem. Dit bleek een schot in de roos, the perfect match!

Alex heeft gister een contract onbepaalde tijd mogen tekenen, ook via deze weg van harte gefeliciteerd! @๐—˜๐—น๐˜๐—ผ๐—ป Bedankt voor het vertrouwen!

๐—•๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐—ธ ๐—ถ๐—ป ๐—ก๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ ๐—ก๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ? ๐—ช๐—ถ๐—ท ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐˜ ๐—ผ๐—บ ๐˜๐—ฒ ๐—ธ๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐˜ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ๐—ณ๐—น๐—ฒ๐˜… ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ป!