Terug naar Vedaflex nieuws

PREZERO & VEDAFLEX

In onze eerdere post tijdens de 'Week van de Afvalhelden' hebben jullie al een beetje kennis kunnen maken met onze opdrachtgever, PreZero. Op deze speciale 'Dag van het Recyclen' vertellen wij jullie graag meer over PreZero en hoe zij de samenwerking ervaren met Vedaflex.

PreZero is actief vanuit meer dan 40 vestigingen, verspreid over het land. Op deze locaties wordt actief gestimuleerd om hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen te realiseren. Steeds meer klanten delen hierin hun vooruitstrevende visie. Zo heeft PreZero met gemeentes, bedrijven, ziekenhuizen en scholen al talloze duurzame oplossingen ontwikkeld. Daarnaast adviseren ze een groeiend aantal organisaties over hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen.

Vanuit Vedaflex werken wij nauw samen met PreZero, met voornamelijk de locaties in het noorden van het land, waarbij de contactpersonen Renzo Bouwsema en Bram Halmingh een sleutelrol spelen. Renzo is teamleider Operations en is operationeel eindverantwoordelijk voor de locaties Wildervank, Groningen en Midwolda. Bram is Team Coördinator en verantwoordelijk voor de resources, zoals medewerkers en voertuigen, van de locaties Wildervank en Groningen. "Samen met ons geweldige team sturen we dit mooie gebied aan."

PreZero is meer dan alleen een dienstverlener; ze zijn sociaal maatschappelijk, duurzaam en ondernemend. Hun motto? Altijd denken: "Wat als het lukt?" Bij PreZero zien ze geen afval, maar nieuwe grondstoffen en zetten in op circulaire afvalverwerking. Het sociale aspect voor hun medewerkers staat hierbij altijd centraal.

“Onze samenwerking met Vedaflex bestaat al meer dan drie succesvolle jaren. We vullen elkaar op verschillende vlakken uitstekend aan, waarbij onze bedrijfsculturen sterk overeenkomen. Dit zorgt ervoor dat we elkaars verwachtingen goed begrijpen en gezamenlijk focussen op het welzijn van onze medewerkers. Tevreden en gemotiveerde medewerkers vormen de sleutel tot dit succes!”

PreZero beschrijft Vedaflex als een laagdrempelig uitzendbureau met proactieve intercedenten, goede bereikbaarheid en een sterke betrokkenheid bij het werk en de medewerkers. "De persoonlijke contacten die Vedaflex heeft met eigen medewerkers zijn uitstekend; ze tonen betrokkenheid bij het werk door regelmatig langs te komen op de werkvloer en tonen hun waardering op verschillende manieren, bijvoorbeeld door op warme dagen een verfrissend ijsje te brengen!"

Een mooi voorbeeld van een van de succesvolle plaatsingen bij PreZero is Robin. Hij startte via Vedaflex als bijrijder bij PreZero, maar al snel ontstonden er nieuwe kansen voor hem, waarbij hij diverse andere taken oppakte. Zijn toewijding en inzet werden al snel beloond met een overname door PreZero per januari 2024. Robin werkt nog steeds met veel plezier en levert een waardevolle bijdrage aan het team, een onmisbare kracht! 

Bij Vedaflex zijn we trots op de samenwerking met PreZero. We zien PreZero niet alleen als een opdrachtgever, maar als een partner met wie we gezamenlijk streven naar een duurzame toekomst.

Los van de zakelijke aspecten is er een sterke band opgebouwd van vertrouwen en samenwerking ontstaan. Een samenwerking met korte lijntjes qua communicatie; we kunnen snel met elkaar schakelen en problemen direct aanpakken, wat ervoor zorgt dat we efficiënt kunnen werken en snel kunnen inspelen op veranderingen. 


Lees je bovenstaande en denk je: "Hier wil ik ook deel van uitmaken"? Neem dan contact met ons op, dan houden wij jou op de hoogte van de actuele vacatures en mogelijkheden bij PreZero.