Werving & selectie

Op zoek naar vast personeel? Als werkgever weet je dat een verbintenis met een nieuwe medewerker raak moet zijn. Bij voorkeur in één keer. Waarom zelf doen als je daar de specialistische kennis en capaciteit niet voor in huis hebt? De meeste vacatures vragen een specifieke benadering, zeker wanneer extra snelheid geboden is. Door krapte in de arbeidsmarkt leidt het plaatsen van een vacature tegenwoordig niet altijd tot het gewenste resultaat. Zeker bij specialistische functies kost het werven van een nieuwe medewerker veel tijd, geld en energie. Recruitment is specialisme!

Bij Vedaflex werving en selectie helpen we jou met het werven, selecteren én on-boarden van nieuwe medewerkers tegen eerlijke tarieven. Wij vinden medewerkers die écht bij de organisatie passen. Dit doen wij door niet alleen op relevante kennis en ervaring te matchen, maar ook verder te kijken naar de soft-skills en de ambities die de kandidaat heeft. Ons werk stopt bovendien pas ná een goede on-boarding. Want structureel rendement en werkgeluk, daar gaan we voor. Elkaar versterken in een duurzame langer termijn relatie is onze kracht.

Wij kunnen het hele Werving & Selectie- én on-boardingtraject uit handen nemen, zodat jij tijd en energie overhoudt voor de corebusiness.

Roanne Nijkamp

06 - 15425044

Vacatures werving & selectie

Wat kan je van ons verwachten?

Tijdswinst

Zorgvuldige selectieprocedures

Uitgebreide kennis

No cure No pay

Transparant

Begeleiding (met nazorg)

Onze werkwijze

Wat kun je een nieuwe medewerker bieden? Waarom moet de kandidaat bij jouw organisatie aan de slag? De vacature moet zich verkopen en tot de verbeelding spreken. Niet alleen de harde criteria zijn daarin belangrijk, maar ook juiste de zachte eisen zijn voor een kandidaat belangrijk. Zoals: Wie wordt mijn collega? Hoe ziet mijn dag eruit? Hoe kan ik me ontwikkelen?

De volgende stap is een uitgebreide (lokale) arbeidsmarktonderzoek. Hoe schaars zijn de kandidaten? Is het aanbod passend bij de huidige markt? Wat beweegt de doelgroep naar een nieuwe baan?

Onze systemen zijn gekoppeld en geoptimaliseerd voor verhoging van vindbaarheid op jobboards, Google en social media. In de huidige krappe arbeidsmarkt is dit vaak niet voldoende, het grootste deel van de arbeidsmarkt is niet actief op zoek. Een belangrijk deel van onze activiteiten is daarom gericht op de latent werkzoekende.

Na de selectie op harde eisen matchen we ook op zachte criteria. Dit doen we door een diepgaand interview, een check op minimaal 2 referenties en een drijfverenmatch. Past iemand daadwerkelijk in de cultuur en visie van het bedrijf?

Inmiddels hebben een geschikte nieuwe collega voor je gevonden en stellen we deze via een CV inclusief motivatie aan je voor. Hierna volgt een persoonlijke kennismaking.

Na een intensief werving- en selectietraject start je nieuwe collega. Wanneer de kandidaat aan de slag gaat, begeleiden we hem/haar van A tot Z. We informeren over de arbeidsvoorwaarden en informeren over de 1e werkdag. Vervolgens zorgen wij voor een persoonlijke overdracht met nazorg.

Op de eerste werkdag en aan het einde van de proeftijd plannen we gesprekken in. Hierdoor blijven we betrokken en meten we voortdurend de tevredenheid en de kwaliteit van de gemaakte match.

Roanne Nijkamp

06 - 15425044

Even voorstellen

Mijn naam is Roanne Nijkamp. Talenten en organisaties met elkaar verbinden, dat doe ik inmiddels ruim 15 jaar met veel plezier. Ik help organisaties bij het invullen van vacatures voor vast personeel en werkzoekenden help ik aan hun droombaan. Mijn passie voor mensen, gecombineerd met een gezonde dosis doorzettingsvermogen, zijn ontstaan tijdens mijn werk in de arbeidsbemiddeling. Ik krijg een tevreden gevoel van een juiste match en bied graag een helpende hand.

Elke dag weer op zoek naar de beste match tussen organisaties en mensen. Dit doe ik voor verschillende organisaties en branches in de provincie Groningen, Drenthe en Friesland. Mijn expertise zit in de logistiek, zakelijke dienstverlening, industrie & klantencontact.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Of je nou op zoek bent naar jouw nieuwe uitdaging of wilt weten hoe ik de juiste verbinder kan zijn voor jouw nieuwe collega, ik hoor graag jouw verhaal.