Werving & selectie

Op zoek naar vast personeel? Als werkgever weet je dat een verbintenis met een nieuwe medewerker raak moet zijn. Bij voorkeur in één keer. Waarom zelf doen als je daar de specialistische kennis en capaciteit niet voor in huis hebt? De meeste vacatures vragen een specifieke benadering, zeker wanneer extra snelheid geboden is. Door krapte in de arbeidsmarkt leidt het plaatsen van een vacature tegenwoordig niet altijd tot het gewenste resultaat. Zeker bij specialistische functies kost het werven van een nieuwe medewerker veel tijd, geld en energie. Recruitment is specialisme!

Bij Vedaflex werving en selectie helpen we jou met het werven, selecteren én on-boarden van nieuwe medewerkers tegen eerlijke tarieven. Wij vinden medewerkers die écht bij de organisatie passen. Dit doen wij door niet alleen op relevante kennis en ervaring te matchen, maar ook verder te kijken naar de soft-skills en de ambities die de kandidaat heeft. Ons werk stopt bovendien pas ná een goede on-boarding. Want structureel rendement en werkgeluk, daar gaan we voor. Elkaar versterken in een duurzame langer termijn relatie is onze kracht.

Wij kunnen het hele Werving & Selectie- én on-boardingtraject uit handen nemen, zodat jij tijd en energie overhoudt voor de corebusiness.

 
Roanne Nijkamp

Wat kan je
van ons verwachten?

Tijdswinst

Het hele werving en selectieproces nemen we uit handen, zodat jij bezig kunt zijn met jouw expertise

Zorgvuldige
selectieprocedures

Een zorgvuldige selectieprocedure waarna we de juiste kandidaten aan je voorstellen 

 
Uitgebreide
kennis

Uitgebreide kennis van de lokale arbeidsmarkt

 
No cure
No pay
Transparant

Transparantie in de opbouw van onze succes vergoeding. De opbouw bestaat uit een percentage van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld) van de aangenomen kandidaat.

 
Begeleiding
(met nazorg)

Ook na de juiste match blijven wij betrokken.

Vacatures werving & selectie

Commercieel medewerker binnendienst

  • Roden
  • 32-38 uur

Ben jij communicatief sterk, klantgericht en heb je affiniteit met techniek? Heb jij een talenknobbel en is communiceren in Engels voor jou geen probleem? En ben jij iemand die zichzelf verder blijft ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!<...

Bekijk deze vacature

Operator

  • Zwolle
  • 40 uur

Vind jij het leuk om te werken met een nieuwe installatie? Hou je ervan om je handen uit de mouwen te steken en lekker de hele dag bezig zijn? En voel je je thuis in een informele omgeving, waar hard gewerkt wordt, maar waar plezier bovenaan st...

Bekijk deze vacature

Senior Projectmanager

  • Landelijk
  • 40 uur

Ben jij iemand die blij word om innovatieve, afwisselende projecten te begeleiden? En vind jij het leuk om deze te begeleiden van A-Z? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature

Onze werkwijze

In 7 stappen vinden en werven we de juiste kandidaat voor je. Zo zorgen we voor een perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Klik op de stappen om de bijhorende procedure te ontdekken.

 
 
 


Veel gestelde vragen

Werkwijze

Intake vacature

Marktonderzoek

Werving

Selectie

Voorstellen

Plaatsing

Begeleiding


 

 

Even voorstellen...

Mijn naam is Roanne Nijkamp. Talenten en organisaties met elkaar verbinden, dat doe ik inmiddels ruim 15 jaar met veel plezier. Ik help organisaties bij het invullen van vacatures voor vast personeel en werkzoekenden help ik aan hun droombaan. Mijn passie voor mensen, gecombineerd met een gezonde dosis doorzettingsvermogen, zijn ontstaan tijdens mijn werk in de arbeidsbemiddeling. Ik krijg een tevreden gevoel van een juiste match en bied graag een helpende hand.

Elke dag weer op zoek naar de beste match tussen organisaties en mensen. Dit doe ik voor verschillende organisaties en branches in de provincie Groningen, Drenthe en Friesland. Mijn expertise zit in de logistiek, zakelijke dienstverlening, industrie & klantencontact.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Of je nou op zoek bent naar jouw nieuwe uitdaging of wilt weten hoe ik de juiste verbinder kan zijn voor jouw nieuwe collega, ik hoor graag jouw verhaal.

Laten we eens praten! Zo bereik je mijarrow down