Terug naar werving & selectie

HR Officer

  • Emmen
  • 32-40 uur

Heb jij een HBO opleiding in de richting van HR en vind je het leuk om het eerste aanspreekpunt te zijn voor medewerkers en leidinggevenden? Wij hebben een unieke kans voor je om je verder te ontwikkelen binnen een internationale omgeving. Lees gauw verder!

Wat ga je doen?

Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en afdelingen. Daarnaast beheer je de personeelsinformatiesystemen. Je werkt samen met een HR manager en een HR adviseur en gaan jullie samen bouwen aan de groei van het HR team. Tevens werk je nauw samen met andere collega’s van andere vestigingen en met de salarisadministratie.

Het betreft een zelfstandige en relatiegerichte HR rol, waarbij je aanspreekpunt bent voor allerlei vragen van medewerkers en als sparringpartner voor leidinggevenden. Denk hierbij op het gebied van CAO, bedrijfseigen regelingen en de HR systemen.  

 

Hieronder greep uit je werkzaamheden:

·        Het uitrollen van HR projecten en beleid en het opvolgen van de daaruit voortvloeiende acties;

·        Je maakt onderdeel uit van het landelijke project om de HR processen, systemen en procedures verder te optimaliseren en te integreren;

·        Je werkt samen met de afdeling Inkoop en Finance om HR kosten en rekeningen in te boeken en goed te keuren;

·        Beheren van personeelsdossiers;

·        Opstellen schriftelijke communicatie naar medewerkers, denk aan arbeidsovereenkomsten etc;

·        Samen met de afdeling salarisadministratie zorgdragen en opvolgen van de maandelijkse salarismutaties;

·        Verantwoordelijk voor de werving, selectie en introductie van flexkrachten, waarbij je nauw samenwerkt met de uitzendpartners en leidinggevenden.

 

Waar ga je werken?

Je gaat werken in een internationale omgeving. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in de medewerkers en zien het ook als hun meest waardevolle bezit. HR speelt daarom een centrale rol binnen deze organisatie. Een mooi bedrijf, welke aan verandering onderhevig is en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Deze organisatie staat wereldwijd goed bekend en is actief op het hoogste niveau binnen hun vakgebied.

 

Wie ben jij?

Jij bent betrouwbaar en een echte teamspeler. Collega’s kunnen op je bouwen en je doet wat je zegt. Je kunt goed je werk prioriteren en kunt omgaan met tijdsdruk. Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als in het Engels.

En heb je daarnaast:  

·        Een afgeronde HBO opleiding in de richting van HR;

·        Enige ervaring (werk of stage) binnen een HR afdeling, bij voorkeur in een industriële omgeving;

·        Ervaring met of interesse in HR systemen en de mogelijkheden die deze systemen bieden.

 

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan binnen een internationaal georiënteerde organisatie, waar je kom te werken in een ambitieus en professioneel team met fijne collega’s. Daarnaast bieden wij:

•       Een rechtstreeks dienstverband bij onze opdrachtgever;

•       Een dynamische, operationele en beleidsmatige HR positie met volop mogelijkheden voor doorontwikkeling van de organisatie en jouzelf;  

•       Een zeer goed arbeidsvoorwaardenpakket, met daarin een 13e maand, 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen en een salaris tussen de €3000,- en €3900,- bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring;

•       Een fulltime functie voor 40 uur per week, 32 uur per week is ook mogelijk.  

Is dit jouw nieuwe baan?

Neem dan contact met mij op en ik help je graag!
Roanne Nijkamp

r.nijkamp@vedaflex.nl 06-15425044 Stuur mij een appje!

Bekijk ook deze vacatures