Terug naar werving & selectie

HR ADVISEUR

  • Winschoten
  • 24-32 uur

Vind jij het leuk om mee te werken aan een veranderende organisatie, waarbij je een essentiële rol vervuld in de organisatie en je nauw samenwerkt met het management team? Heb je ervaring in de HR en ben je voor minimaal 24 uur in de week beschikbaar? Dan horen wij graag van jou!

Wat ga je doen?

Je gaat de organisatie op HR gebied verder optimaliseren en professionaliseren. Dit doe je door het verder ontwikkelen en implementeren van HR strategieën, beleid en processen. Daarnaast adviseer en begeleid je managers en medewerkers op het gebied van prestatiebeheer, arbeidsverhoudingen en personeel ontwikkelingen. Verder zijn je werkzaamheden o.a.:

·         Beheren van Recruitment proces, zoals vacatures opstellen, screenen van kandidaten en het voeren van sollicitatie gesprekken;

·         Coördineren van training en ontwikkelingsinitiatieven om de professionele groei van de medewerkers te ondersteunen;

·         Het verwerken en beheren van personeelsdossiers en HR systemen

·         Het bevorderen van een positieve en inclusieve werkcultuur door middel van teambuilding activiteiten, evenementen en effectief communiceren.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een organisatie waar zo’n 50 mensen werken en is een prachtig bedrijf met innovatieve producten en met een loyale internationale klantenbasis. Door een recente overname meer ruimte gekregen om de internationale groeiambities te verwezenlijken. Het is een organisatie waar ruimte is voor eigen initiatief en je echt een bijdrage kunt leveren.

Wie ben jij?

Je bent goede kennis van HR processen en wetgeving. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om relaties op te bouwen me verschillende belanghebbenden.

Daarnaast heb jij:

·         HBO werk en denk niveau in HRM, bedrijfskunde of gerelateerd vakgebied;

·         Meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare HR-functie.

 

Wat bieden wij?

·         Een dynamische en zelfstandige fulltime functie rechtstreeks bij onze opdrachtgever;

·         Een contract voor 24 uren per week, waarbij meer of minder uren ook bespreekbaar zijn;

·         Een stimulerende werkomgeving waar er veel ruimte is voor eigen initiatief en kan bijdragen aan de groei van de organisatie;

·         Dagelijks een heerlijke verzorgde lunch;

·         Flexibele werktijden;

·         Een fijne informele werksfeer, met een goed salaris passend bij opleiding en ervaring (tussen de €3000 en €4250 bij een fulltime dienstverband).

Is dit jouw nieuwe baan?

Neem dan contact met mij op en ik help je graag!
Roanne Nijkamp

r.nijkamp@vedaflex.nl 06-15425044 Stuur mij een appje!

Bekijk ook deze vacatures