Terug naar werving & selectie

FINANCIEEL ADVISEUR

  • Drachten
  • 32 uur

Ben jij een financieel adviseur en heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen? Ben jij analytisch en ook nog commercieel vaardig? En vind je het leuk om klanten van financieel advies te voorzien? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Wat ga je doen?

Je gaat administratieve werkprocessen van klanten optimaal laten functioneren. Je verzorgt personeel- en salarisadministratie en de financiële administratie voor diverse organisaties in het onderwijs, kinderopvang, overheid en zorg. Jij voorziet de klanten met het beste advies en denkt ook mee in o.a. datawarehouse oplossingen, interim management en werkt met Visma ERP Software.


Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is hét administratiekantoor voor de non-profit sector en doen er alles aan om de administratieve processen van hun klanten te stroomlijnen. Denk hierbij aan boekhoudkundige werkzaamheden, personeel- en salarisadministratie, begrotingen, jaarrekeningen of tussentijdse rapportages. Uitdaging en zelfontplooiing staan bij deze opdrachtgever hoog op de agenda. Ze werken op een splinternieuw kantoor maar deels thuiswerken is ook mogelijk.

 

Wie ben jij?

Jij vind het leuk om met verschillende bedrijven samen te werken. Je houdt ervan om te verbeteren, bent analytisch en kan goed adviezen geven. Door anderen aan de hand mee te nemen, inzichten te geven en te ondersteunen kun jij klanten van het beste financiële advies voorzien.  

Daarnaast heb jij:  

·        Een afgeronde economische/administratieve opleiding op Hbo-niveau;

·        Minimaal 3 jaar recente werkervaring;  

·        Ervaring met Visma ERP software is een pré;

·        Een drive om continue te verbeteren en neemt je klanten en collega’s hierin mee;

·        En ben jij accuraat, hebt oog voor detail en bent een betrokken collega.

 

Wat bieden wij?

•       Een functie voor minimaal 32 uur per week;

•       Een rechtstreeks dienstverband bij onze opdrachtgever;   

•       Een goed salaris afhankelijk van kennis en ervaring;

•       Een organisatie die open staat voor jouw ideeën en nieuwe initiatieven, maar ook één waar je kan leren en ruimte is voor persoonlijke groei;

•       Mogelijkheid tot deels thuiswerken na je inwerkperiode.  

Is dit jouw nieuwe baan?

Neem dan contact met mij op en ik help je graag!
Roanne Nijkamp

r.nijkamp@vedaflex.nl 06-15425044 Stuur mij een appje!

Bekijk ook deze vacatures