Terug naar werving & selectie

Custom Specialist

  • Farmsum
  • 40 uur

Zoek jij een nieuwe uitdaging in een innovatieve en ambitieuze omgeving? Wil jij een essentiële rol spelen in de afhandeling van douane zaken? Wil jij meegroeien in een bedrijf die een geheel nieuw gebouwde bio-raffinaderij heeft? Dan zoek ik jou!

Wat ga je doen?

Als klantspecialist ben je verantwoordelijk voor het beheer en van alle douaneactiviteiten en de naleving binnen de raffinaderij. Hierbij zorg je voor een juiste beweging van de verschillende grondstoffen en producten over verschillende landsgrenzen. Bij elke beweging houdt je rekening met de relevantie douaneprocedures en wet- en regelgeving. Dagelijks werk je samen met interne en externe belanghebbenden om het gehele proces te optimaliseren en eventuele risico’s te minimaliseren. Je blijft op de hoogte van de laatste wetswijzigingen omtrent douanezaken en geeft begeleiding aan de organisatie om de naleving hiervan te waarborgen. Een werkdag bevat o.a. werkzaamheden zoals:

·       Import- en exportprocessen opzetten, beheren en optimaliseren

·       Potentiële douanerisico’s identificeren en minimaliseren

·       Belasting- en tariefbeheer

·       Contact met internationale contacten in zowel de Nederlandse als de Engelse  taal

 

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een groeiend familiebedrijf. Het bedrijf spreekt de duidelijke ambitie uit om leidend te zijn in hun specialiste welke bestaat uit geavanceerde toepassingen in de plantaardige olie. De olie wordt onder meer gebruikt voor technische-, voeding-, en argo toepassingen.

 

Wie ben jij

Jij bent een proactief en gemotiveerde kracht die mee wil groeien met de organisatie. Je deelt de groeiambitie en wil je samen met onze opdrachtgever ontwikkelen tot de meest flexibele leverancier van geavanceerde oliën en vetten in een moderne productie-omgeving.

 

Daarnaast heb jij reeds ervaring opgedaan als kantspecialist en heb je oog voor detail en ben jij in het bezit van een HBO diploma. Door onze internationale contacten zoeken wij iemand die zowel Nederlands als Engels goed beheerst in taal en schrift.

  

Wat bieden wij jou

·       Je komt te werken in een innovatieve, hightech omgeving

·       Je komt in een hecht en gepassioneerd team terecht met korte lijnen

·       Je gaat werkt dagelijks in een ambitieuze omgeving die staat voor een duurzame toekomst

·       Je krijgt de nodige verantwoordelijkheid en ownership van alle douane aspecten binnen de organisatie

·       Bij goed bevallen wordt een vast contract overlegt

Is dit jouw nieuwe baan?

Neem dan contact met mij op en ik help je graag!
Roanne Nijkamp

r.nijkamp@vedaflex.nl 06-15425044 Stuur mij een appje!

Bekijk ook deze vacatures