Terug naar werving & selectie

Backofficemedewerker Hypotheken en Verzekeringen

  • Winschoten, Assen of Groningen
  • 36-40 uur

Heb jij al enige ervaring met hypotheken en verzekeringen? Ben je klant gericht en vind jij het leuk om alles tot in de puntjes in orde te maken? Heb jij overzicht en ga je nauwkeurig te werk? Dan hebben wij dé baan voor je!  

Wat ga je doen?

Jij bent de uitvoerende kracht achter de hypotheek of verzekeringsaanvraag. Je begeleid na het gegeven advies van a tot z om de hypotheek of verzekeringsaanvraag rond te krijgen. Tevens bewaak je alle financieringsdata nauwkeurig en neem je de telefoon op om de vragen van klanten te beantwoorden.

 

Jij bent het eerste aanspreekpunt wanneer een klant advies wil over particuliere schadeverzekeringen. Denk hierbij aan de auto, opstal, inboedel en aansprakelijkheidsverzekeringen. Daarnaast zal je de schades behandelen en monitoren. Je staat klanten telefonisch, per mail of via videobellen te woord. Je werklocatie wordt Groningen, Assen of Winschoten afhankelijk van je woonplaats.

 

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever met kantoren in Winschoten, Assen en Groningen. Naast hypotheken en verzekeringen hebben ze ook een makelaarskantoor. Totaal werken er zo’n 10 personen. Je gaat werken in een jong en informeel team waar jouw inzet en initiatieven zeer gewaardeerd wordt.

 

Wie ben jij?

Jij bent betrouwbaar en een echte teamspeler. Collega’s en klanten kunnen op je bouwen en je doet wat je zegt. Je bent flexibel, want eventueel kunnen er ook afspraken in de avonduren worden gepland.  

En daarnaast heb je:   

·         Affiniteit met de woningmarkt en financiën;

·         Je hebt minimaal een WFT basis behaald. WFT schade, WFT hypothecair en WFT vermogen is een pré. Eventueel bereid zijn deze te behalen.

 

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie binnen een jong, gemotiveerd en informeel team. Een functie waarbij je je op termijn kunt door ontwikkelen en op korte termijn aan de slag kan gaan. Verder bieden wij je:

•         Een rechtstreeks dienstverband bij onze opdrachtgever;

•         Een salaris tussen de €2500-€3500 bruto per maand, afhankelijk van ervaring;

•         Reiskostenvergoeding;

•         Een fulltime functie (36 tot 40 uur);  

•         Een moderne werkplek.   

Is dit jouw nieuwe baan?

Neem dan contact met mij op en ik help je graag!
Roanne Nijkamp

r.nijkamp@vedaflex.nl 06-15425044 Stuur mij een appje!

Bekijk ook deze vacatures