Terug naar werving & selectie

Allround gereedschapmaker

  • Buitenpost
  • 40 uur

Zoek jij een baan als Gereedschapsmaker en heb je al wat ervaring opgedaan of ben je net afgestudeerd? Voor zowel een ervaren of minder ervaren kracht zijn er mogelijkheden bij onze opdrachtgever. Indien nog geen ervaring, wordt je intern opgeleid. Wil jij je verder ontwikkelen en heb je een passie voor fijn mechanica? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je bent medeverantwoordelijk voor het wijzigen en herstellen van matrijzen, hulpgereedschappen en toebehorende onderdelen voor het extrusieproces. Je verricht voorbereidende werkzaamheden op de uit te voeren bewerkingen op basis van tekeningen en aanvullende informatie/schetsen, waaronder het bestuderen van tekeningen of 3d modellen.  

Hierbij een aantal taken en verantwoordelijkheden op een rij:

·        Jij bepaald aan de hand van de werkopdrachten de volgorde en wijze van machinebewerkingen, waaronder het bepalen en het voorbereiden van de machine programmeringen; 

·        Jij onderhoudt contact met je collega’s ten behoeve het wijzigen of aanpassen matrijzen;

·        Jij verricht regulier onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden aan de bewerkingsmachines, (hulp) gereedschappen, waaronder het uitvoeren van kleine reparaties;

·        Ook voer je ten behoeve van het wijzigen of herstellen van matrijzen, kalibraties, koelingen en hulpgereedschappen werkzaamheden uit. Denk hierbij aan vonk,- en zink eroderen, frezen, assembleren, draaien, slijpen, polijsten en programmeren;

·        Je draagt mede zorg voor het opstellen van het jaarlijkse KAM-plan;

·        Je verricht visuele controles en signaleert afwijkingen op gereed product;

·        Daarnaast signaleer je mogelijkheden tot verbetering en communiceert dit met je leidinggevende.

 

Waar ga je werken?

Bij een innovatieve, plezierige en internationaal georiënteerde organisatie, waarbij jouw inbreng er toe doet. Een persoonlijke en nuchter bedrijf met een eigen OR en personeelsvereniging. Er werken in Europa zo’n 1000 medewerkers, waarbij in Nederland zo’n 200 medewerkers.

 

Wie ben jij?

Heb jij tijdens jouw opleiding Fijnmechanica, creatief vakmanschap of Human Technology of een ander vergelijkbare opleiding een passie ontwikkeld voor Fijnmechanica en lijkt het jou een mooie uitdaging onze opdrachtgever te helpen met matrijsbewerking? En ben je daarnaast:

·        Leergierig, je wilt graag leren en je verder ontwikkelen;

·        Fulltime beschikbaar;

·        En ben je communicatief vaardig, je kunt goed overleggen met collega’s.

 

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan binnen een internationaal georiënteerde organisatie, waar je kom te werken in een ambitieus en professioneel team met fijne collega’s. Daarnaast bieden wij:

•       Een fulltime rechtstreeks dienstverband bij onze opdrachtgever;

•       Een dynamische en creatieve werkplek;  

•       Diverse ontwikkelingsmogelijkheden;

•       Salaris ligt tussen de €2400-€3100 bruto per maand op basis van kennis en ervaring.

 

Is dit jouw nieuwe baan?

Neem dan contact met mij op en ik help je graag!
Roanne Nijkamp

r.nijkamp@vedaflex.nl 06-15425044 Stuur mij een appje!

Bekijk ook deze vacatures