YES | CINDY HEEFT EEN €100 NETTO BONUS VERDIEND!

Wil jij net zoals Cindy super snel wat extra bijverdienen? Kijk dan eens rond in jouw netwerk en laat hem of haar kennis maken met Vedaflex! 

Heb jij een vriend, vriendin, buurvrouw, oom, verre kennis, studiegenoot of iemand anders die je kent die op zoek is naar een nieuwe baan? Wil jij net zoals Cindy super snel wat extra bijverdienen? Kijk dan eens rond in jouw netwerk en laat hem of haar kennis maken met Vedaflex! Wanneer je iemand via Vedaflex aan het werk brengt, kun jij €100 netto bonus verdienen wanneer diegene 200 uren heeft gewerkt. 

De bonusregeling geldt voor iedereen, dus ook wanneer jij zelf niet (of nog niet) werkzaam bent bij Vedaflex.

Neem contact op met een van onze vestigingen voor meer informatie en de voorwaarden:

☎️ Vedaflex Groningen en Drenthe 0598-631854

☎️ Vedaflex Friesland 0519-745030

📫 info@vedaflex.nl

YES | CINDY HEEFT EEN €100 NETTO BONUS VERDIEND!

CONTRACT | GEFELICITEERD JACOB EN KAREL

Danique heeft een bezoekje gebracht aan Jacob en Karel. Beide heren zijn al een tijdje werkzaam bij DCP maar zijn nu direct in dienst getreden bij onze opdrachtgever! Dat moet gevierd worden met wat lekkers!

 

24 JUNI | NEEM JE HOND MEE NAAR HET WERK-DAG

🐶 Maak kennis met onze kantoorhonden Bubbel & Buddy! Vandaag is het de nationale neem je hond mee naar het werk-dag, maar bij Vedaflex Veendam is het áltijd gezellig met deze twee!

Wist je dat... Een kwispelende kantoorhond niet alleen heel gezellig is, maar dat uit onderzoek is gebleken dat een kantoorhond ook nog eens zorgt voor minder stress op de werkvloer en een betere werksfeer!? Kom zeker eens langs op onze vestiging om deze twee vrolijke vrienden te ontmoeten! Je kunt ons vinden op de Blankensteinkade 2 in Veendam 👋