WML | VERHOGING PER 1 JULI 2022

Het wettelijk minimum loon wordt verhoogd per 1 juli 2022. Kijk hier wat dat voor jou kan betekenen! 

Het wettelijk minimum loon wordt verhoogd per 1 juli 2022. Het uurbedrag van het minimumloon en het minimumjeugdloon, is afhankelijk van de leeftijd en de omvang van de gebruikelijke werkweek.

Hier vind je een overzicht van wat jij minimaal moet gaan verdienen per 1 juli, dit is het bruto minimumloon per uur bij een normale arbeidsduur voor een fulltime dienstverband.

 

Voor meer informatie kijk dan op: https://bit.ly/39C6frP

 

Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met Vedaflex Groningen/Drenthe 📞 0598-631854 of Vedaflex Friesland 📞 0519-745030

WML | VERHOGING PER 1 JULI 2022

CONTRACT | GEFELICITEERD JACOB EN KAREL

Danique heeft een bezoekje gebracht aan Jacob en Karel. Beide heren zijn al een tijdje werkzaam bij DCP maar zijn nu direct in dienst getreden bij onze opdrachtgever! Dat moet gevierd worden met wat lekkers!

 

24 JUNI | NEEM JE HOND MEE NAAR HET WERK-DAG

🐶 Maak kennis met onze kantoorhonden Bubbel & Buddy! Vandaag is het de nationale neem je hond mee naar het werk-dag, maar bij Vedaflex Veendam is het áltijd gezellig met deze twee!

Wist je dat... Een kwispelende kantoorhond niet alleen heel gezellig is, maar dat uit onderzoek is gebleken dat een kantoorhond ook nog eens zorgt voor minder stress op de werkvloer en een betere werksfeer!? Kom zeker eens langs op onze vestiging om deze twee vrolijke vrienden te ontmoeten! Je kunt ons vinden op de Blankensteinkade 2 in Veendam 👋