WML | VERHOGING PER 1 JULI 2022

Het wettelijk minimum loon wordt verhoogd per 1 juli 2022. Kijk hier wat dat voor jou kan betekenen! 

Het wettelijk minimum loon wordt verhoogd per 1 juli 2022. Het uurbedrag van het minimumloon en het minimumjeugdloon, is afhankelijk van de leeftijd en de omvang van de gebruikelijke werkweek.

Hier vind je een overzicht van wat jij minimaal moet gaan verdienen per 1 juli, dit is het bruto minimumloon per uur bij een normale arbeidsduur voor een fulltime dienstverband.

 

Voor meer informatie kijk dan op: https://bit.ly/39C6frP

 

Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met Vedaflex Groningen/Drenthe 📞 0598-631854 of Vedaflex Friesland 📞 0519-745030

WML | VERHOGING PER 1 JULI 2022

LAURIE | MEDEWERKER AAN HET WERK

Maud is afgelopen week langs geweest bij onze topper Laurie. Laurie is het hele jaar aan het werk geweest als groenvoorziener via Vedaflex maar inmiddels is het seizoen van de groenvoorziening aan het afronden. Nou zit Laurie niet graag stil! Ook tijdens de winterstop wil hij zich graag inzetten voor diverse branches. Zo kwam deze mogelijkheid voorbij bij Friesland Drain waar hij de komende weken tijdelijk een klus op kan pakken op het land. Hier werkt hij mee aan de aanleg van drainage. Fijn om te zien dat onze medewerkers met plezier naar het werk toe gaan en zich zo enorm goed inzetten! Hartstikke top Laurie, ga zo door!

 

💪 Wil jij deze wintermaanden ook niet stil zitten? Wij hebben nog genoeg mogelijkheden om lekker door te blijven werken! Of misschien ben je wel op zoek naar zulke harde werkers, ook dan komen wij graag in contact!

 

LAURA EN ERWIN | WERKEN MEE BIJ DCP

Afgelopen vrijdag hebben Laura en Erwin een dagje meegedraaid bij onze opdrachtgever DCP (Dutch Card Printing) in Veendam. Hier worden allerlei kerstgeschenken ingepakt en op dit moment zitten ze middenin de voorbereidende fase. De dozen worden gevouwen, klaargezet en gevuld en in tussentijd zijn de orders steeds meer aan het toenemen.

Laura en Erwin hebben s ’ochtends geholpen met het vullen van de dozen en na de koffiepauze met het stickeren. In de dozen kwamen heerlijke chocolaatjes en marshmallows voor in een kopje warme chocolademelk!
Ook onze medewerker Albert is met veel plezier aan het werk bij DCP. Je ziet hem op de foto (helemaal links) lachend op de foto staan! 😃