WIN! | 3x DINERCHEQUE

𝐑𝐀𝐀𝐃, 𝐋𝐈𝐊𝐄 & 𝐖𝐈𝐍 | 3𝐱 𝐃𝐈𝐍𝐄𝐑𝐁𝐎𝐍

💘 Wij hebben een leuke actie in de maand van de liefde! Raad het aantal hartjes ♡ in de pot en ga heerlijk uiteten met jouw geliefde!
 
𝐖𝐚𝐭 𝐤𝐮𝐧 𝐣𝐞 𝐰𝐢𝐧𝐧𝐞𝐧:
Je kunt een dinerbon twv €100 winnen, en deze geven wij niet 1x… maar 3x weg! Dit zowel namens Vedaflex Groningen, Drenthe en Friesland 🤩
 
𝐇𝐨𝐞 𝐦𝐚𝐚𝐤 𝐣𝐞 𝐤𝐚𝐧𝐬:
- Raad hoeveel hartjes ♡ er in het Vedaflex potje zitten en zet het in de reacties op Facebook en/of Instagram.
- Like de Vedaflex Facebook en/of Instagram pagina!
- Extra kans maken? Deel dan dit bericht!
De drie winnaars worden willekeurig gekozen uit de juiste (of bijna juiste) antwoorden. De bekendmaking is 𝟐𝟖 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢. Wie neem jij mee uiteten? 🥂💕
 
❕𝑳𝒆𝒕 𝒐𝒑: Wij maken via onze eigen officiële social media kanalen de winnaars algemeen bekend en benaderen dus niet via privéberichten.

Foto's

TAART | 10 JAAR VEDAFLEX

Here we go! We zijn los met de eerste dag van onze persoonlijke taarten bezorgservice aan onze trouwe klanten! Samen het jubileum van Vedaflex vieren met een heerlijk gebakje.

 

We hebben al erg leuke reacties ontvangen, geniet er van allemaal! 

DISC-TRAINING | VEDAFLEX

Een interessante DISC-training gehad met team Friesland. Het DISC model brengt iemands voorkeursstijlen, sterke kanten, manier van communicatie en groeimogelijkheden in kaart. Een mooie manier om de kennis van je eigen én elkaars gedrag te vergroten, communicatie conflicten op te lossen en te kunnen vermijden, het vergroten van de individuele effectiviteit binnen Vedaflex en daarnaast stimuleert het om alle talenten beter te benutten binnen het team.

Al met al, een gezellige dag met veel nuttige informatie waaruit mooie gesprekken zijn voortgekomen of nog uit voort gaan komen.

 
Bedankt Martin @nuchter_coaching voor deze leerzame dag! Vedaflex team Groningen is 6 juni aan de beurt, succes! 💪

LINKEDIN | WERVING EN SELECTIE

Vanaf heden hebben wij een Linkedin pagina voor onze afdeling Vedaflex Werving & Selectie. Hier vind je de laatste updates, leuke nieuwtjes en onze actuele vacatures op basis van werving en selectie.

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of wilt weten hoe Vedaflex Werving & Selectie de juiste verbinder kan zijn voor jouw nieuwe collega, wij horen graag jouw verhaal!

𝗕𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝗯𝗲𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗱 𝘄𝗮𝘁 Roanne Nijkamp 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗼𝘂 𝗸𝗮𝗻 𝗯𝗲𝘁𝗲𝗸𝗲𝗻𝗲𝗻? 𝗡𝗲𝗲𝗺 𝗱𝗮𝗻 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝗼𝗽 𝘃𝗶𝗮 📞 𝟬𝟲- 𝟭𝟱𝟰𝟮𝟱𝟬𝟰𝟰 𝗼𝗳 𝗺𝗮𝗶𝗹 𝗻𝗮𝗮𝗿 📧 𝗿.𝗻𝗶𝗷𝗸𝗮𝗺𝗽@𝘃𝗲𝗱𝗮𝗳𝗹𝗲𝘅.𝗻𝗹.

Je kunt ons via deze link volgen! 

#linkedin #vacatures #wervingenselectie