VOORSTELLEN | MAAK KENNIS MET TEAM VAKMAN!

Maak kennis met ons team Vakman Infra: Josien en Thirza! Vakman Infra is onderdeel van Vedaflex en is vooral actief in het bemiddelen van uitvoerend personeel voor onder meer de branches grond-weg en waterbouw, bouw en in het groen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de GWW? Josien en Thirza helpen jou graag verder! 

Josien Brander: 

Hé! Ik ben Josien, geboren en getogen in Ternaard. Na mijn studie Hotel Management ben ik op zoek gegaan naar een baan waar ik veel kon gaan reizen, ik ben destijds terecht gekomen op een cruiseschip. Hier ben ik 10 jaar werkzaam geweest. Binnen de cruise industrie heb ik met vele mensen met verschillende achtergronden en culturen gewerkt. Een geweldige en leerzame ervaring! 

Ik besefte des te meer hoeveel plezier en passie ik heb om met mensen te mogen werken en ze te helpen. Dit is ook onderdeel van mijn nieuwe baan bij Vedaflex in team Vakman Infra. Spreek ik je snel? Je kunt mij vinden op de Boterstraat 8 in Dokkum of bel voor een afspraak.

 

Thirza Roorda: 

Hoi! Mijn naam is Thirza Roorda. In mijn huidige opleiding Health care Management heb ik kennisgemaakt met de wereld van werknemers en werkgevers (vanuit bedrijfskundig en HR aspect). Door mijn achtergrond als verpleegkundige heb ik ervaren dat een prettige werkomgeving zeer belangrijk is. 

Het ondersteunen van bedrijven op het gebied van personeel trekt dan ook zeer mijn aandacht. Daarbij vind ik het belangrijk dat het personeel centraal wordt gesteld en in een prettige werkomgeving zijn/haar kwaliteiten kan benutten waarbij ook aandacht is voor ontwikkelingsmogelijkheden. Kortom de verschillende onderdelen in mijn nieuwe functie geven mij veel energie.

Ik sluit mij aan bij team Vakman Infra binnen Vedaflex. Heb je vragen? Of kan ik je ergens mee ondersteunen? Ik kom graag met jou in contact: bel voor een afspraak of kom langs op de van Harenstraat 52 in Sint-Annaparochie! 

 

VOORSTELLEN | MAAK KENNIS MET TEAM VAKMAN!

CONTRACT | GEFELICITEERD JACOB EN KAREL

Danique heeft een bezoekje gebracht aan Jacob en Karel. Beide heren zijn al een tijdje werkzaam bij DCP maar zijn nu direct in dienst getreden bij onze opdrachtgever! Dat moet gevierd worden met wat lekkers!

 

24 JUNI | NEEM JE HOND MEE NAAR HET WERK-DAG

🐶 Maak kennis met onze kantoorhonden Bubbel & Buddy! Vandaag is het de nationale neem je hond mee naar het werk-dag, maar bij Vedaflex Veendam is het áltijd gezellig met deze twee!

Wist je dat... Een kwispelende kantoorhond niet alleen heel gezellig is, maar dat uit onderzoek is gebleken dat een kantoorhond ook nog eens zorgt voor minder stress op de werkvloer en een betere werksfeer!? Kom zeker eens langs op onze vestiging om deze twee vrolijke vrienden te ontmoeten! Je kunt ons vinden op de Blankensteinkade 2 in Veendam 👋