VOORSTELLEN | MAAK KENNIS MET ALBERT

Maak kennis met Albert, hij sluit zich aan bij het team in Dokkum! Vanuit Dokkum zijn wij vooral actief in het bemiddelen van uitvoerend personeel voor onder meer de branches in de techniek, groen, schoonmaak, horeca en productie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Albert helpt jou graag verder! 

Albert Wijbenga:

Mijn naam is Albert Wijbenga, 31 jaar oud en woonachtig in het mooie Dokkum!

Het samenbrengen van mensen, dat is waar ik energie van krijg. Ik wordt dan ook vaak omschreven als zeer toegankelijk en sociaal. En laten deze vaardigheden nou goed tot zijn recht komen in mijn huidige baan als intercedent. Door mezelf open te stellen hoop ik een wederzijdse verstandshouding te creëren met als basis; vertrouwen. Door gerichte, maar vooral open vragen te stellen gaan we een verdiepingsslag maken in wat vooral JIJ zoekt!

Ik ben naast mijn fulltime baan ook actief als hoofdtrainer in de voetballerij. Het creëren van een gezonde teamgeest kan ieder seizoen weer als een grote uitdaging gezien worden. Uiteraard met hét grote doel om plezier en prestatie in perfecte harmonie te brengen!

 

Heb je zin om binnenkort eens persoonlijk met elkaar kennis te maken? Kom langs op de vestiging in Dokkum op de Boterstraat 8. Of bel me gerust op: 06-15198883 of mail naar: a.wijbenga@vedaflex.nl.

VOORSTELLEN | MAAK KENNIS MET ALBERT

CONTRACT | GEFELICITEERD JACOB EN KAREL

Danique heeft een bezoekje gebracht aan Jacob en Karel. Beide heren zijn al een tijdje werkzaam bij DCP maar zijn nu direct in dienst getreden bij onze opdrachtgever! Dat moet gevierd worden met wat lekkers!

 

24 JUNI | NEEM JE HOND MEE NAAR HET WERK-DAG

🐶 Maak kennis met onze kantoorhonden Bubbel & Buddy! Vandaag is het de nationale neem je hond mee naar het werk-dag, maar bij Vedaflex Veendam is het áltijd gezellig met deze twee!

Wist je dat... Een kwispelende kantoorhond niet alleen heel gezellig is, maar dat uit onderzoek is gebleken dat een kantoorhond ook nog eens zorgt voor minder stress op de werkvloer en een betere werksfeer!? Kom zeker eens langs op onze vestiging om deze twee vrolijke vrienden te ontmoeten! Je kunt ons vinden op de Blankensteinkade 2 in Veendam 👋