VEDAFLEX GRONINGEN | NIEUWE COLLEGA!

Mijn naam is Elyne Everts, opgegroeid in Blijham en sinds kort woonachtig in Veendam. In september ben ik afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen en heb kort daarna mijn diploma International Facility Management in ontvangst mogen nemen. Ik ben een echt familiemens en breng mijn tijd graag door met familie en vrienden. Interieurstyling is mijn passie, daar ben ik in mijn vrije tijd dan ook vaak druk mee bezig.

 

Na 6 jaar horeca en 2.5 jaar in de schoenenwinkel te hebben gewerkt werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Werken met mensen is echt mijn ding en een persoonlijke aanpak staat bij mij altijd voorop!

 

Dit ga ik zeker toepassen in de functie van intercedent, want met veel plezier versterk ik vanaf deze week team Vedaflex Groningen op de vestiging in Veendam.

 

Wie weet tot snel! 😄 

VEDAFLEX GRONINGEN | NIEUWE COLLEGA!

TAART | 10 JAAR VEDAFLEX

Here we go! We zijn los met de eerste dag van onze persoonlijke taarten bezorgservice aan onze trouwe klanten! Samen het jubileum van Vedaflex vieren met een heerlijk gebakje.

 

We hebben al erg leuke reacties ontvangen, geniet er van allemaal! 

 

DISC-TRAINING | VEDAFLEX

Een interessante DISC-training gehad met team Friesland. Het DISC model brengt iemands voorkeursstijlen, sterke kanten, manier van communicatie en groeimogelijkheden in kaart. Een mooie manier om de kennis van je eigen én elkaars gedrag te vergroten, communicatie conflicten op te lossen en te kunnen vermijden, het vergroten van de individuele effectiviteit binnen Vedaflex en daarnaast stimuleert het om alle talenten beter te benutten binnen het team.

Al met al, een gezellige dag met veel nuttige informatie waaruit mooie gesprekken zijn voortgekomen of nog uit voort gaan komen.

 
Bedankt Martin @nuchter_coaching voor deze leerzame dag! Vedaflex team Groningen is 6 juni aan de beurt, succes! 💪