VEDAFLEX DOKKUM | LEUK NIEUWS!

Woohoo, leuk nieuws! Anna Pytsje heeft een contract voor onbepaalde tijd met ingang van 20 juni 2022 bij Vedaflex!

Woohoo, leuk nieuws! Anna Pytsje heeft een contract voor onbepaalde tijd met ingang van 20 juni 2022 bij Vedaflex! Anna Pytsje, van harte gefeliciteerd! Je bent een topper en heel team Vedaflex is ontzettend blij met jou.


Wil jij Anna Pytsje graag persoonlijk feliciteren? Je kunt haar van maandag t/m donderdag vinden op de Boterstraat 8 in Dokkum! 😄💐

VEDAFLEX DOKKUM | LEUK NIEUWS!

CONTRACT | GEFELICITEERD JACOB EN KAREL

Danique heeft een bezoekje gebracht aan Jacob en Karel. Beide heren zijn al een tijdje werkzaam bij DCP maar zijn nu direct in dienst getreden bij onze opdrachtgever! Dat moet gevierd worden met wat lekkers!

 

24 JUNI | NEEM JE HOND MEE NAAR HET WERK-DAG

🐶 Maak kennis met onze kantoorhonden Bubbel & Buddy! Vandaag is het de nationale neem je hond mee naar het werk-dag, maar bij Vedaflex Veendam is het áltijd gezellig met deze twee!

Wist je dat... Een kwispelende kantoorhond niet alleen heel gezellig is, maar dat uit onderzoek is gebleken dat een kantoorhond ook nog eens zorgt voor minder stress op de werkvloer en een betere werksfeer!? Kom zeker eens langs op onze vestiging om deze twee vrolijke vrienden te ontmoeten! Je kunt ons vinden op de Blankensteinkade 2 in Veendam 👋