VEDAFLEX | WERK VOOR OEKRAÏENSE VLUCHTELINGEN

Oekraïense vluchtelingen mogen vanaf 1 april zonder tewerkstellingsvergunning aan het werk in Nederland. Heb je openstaande vacatures en wil je vluchtelingen uit Oekraïne steunen door hen werk te bieden? Neem dan contact op Vedaflex Dokkum tel: 0519-745030

Krapte op de arbeidsmarkt

Door de huidige krapte op de arbeidsmarkt hebben veel ondernemers te maken met een personeelstekort. Werk bieden aan vluchtelingen kan (tijdelijk) uitkomst bieden voor ondernemers. Ruim 4300 werkgevers in Nederland hebben inmiddels een vluchteling uit Oekraïne in dienst genomen.

Procedure

Om de kwetsbare groep vluchtelingen te beschermen op de arbeidsmarkt zijn er wel een aantal voorwaarden. Zo mogen gevluchte mensen uit Oekraïne alleen in loondienst werken en niet via een ZZP constructie. Om in Nederland te mogen werken is een BSN/RNI vereist. Oekraïners die zich bij de gemeente inschrijven kunnen hier een BSN/RNI krijgen.

Vedaflex meldt uiterlijk 2-werkdagen voor de 1e werkdag van de nieuwe werknemer, de medewerker bij het UWV. Hierbij wordt informatie doorgegeven over de werkzaamheden, de werkuren en de werkplek.

Beschikbare medewerkers

De medewerkers die Vedaflex heeft gesproken zouden onder andere werkzaamheden in de productie, groen, landbouw, bouw, schoonmaak en horeca kunnen uitvoeren. Help jij deze medewerkers aan een nieuwe toekomst in Nederland? Je kunt ons bereiken via onderstaande gegevens: 

Vedaflex Dokkum: 0519-7450340

 

VEDAFLEX | WERK VOOR OEKRAÏENSE VLUCHTELINGEN

CONTRACT | GEFELICITEERD JACOB EN KAREL

Danique heeft een bezoekje gebracht aan Jacob en Karel. Beide heren zijn al een tijdje werkzaam bij DCP maar zijn nu direct in dienst getreden bij onze opdrachtgever! Dat moet gevierd worden met wat lekkers!

 

24 JUNI | NEEM JE HOND MEE NAAR HET WERK-DAG

🐶 Maak kennis met onze kantoorhonden Bubbel & Buddy! Vandaag is het de nationale neem je hond mee naar het werk-dag, maar bij Vedaflex Veendam is het áltijd gezellig met deze twee!

Wist je dat... Een kwispelende kantoorhond niet alleen heel gezellig is, maar dat uit onderzoek is gebleken dat een kantoorhond ook nog eens zorgt voor minder stress op de werkvloer en een betere werksfeer!? Kom zeker eens langs op onze vestiging om deze twee vrolijke vrienden te ontmoeten! Je kunt ons vinden op de Blankensteinkade 2 in Veendam 👋