VAKANTIEKRACHTEN AAN HET WERK

Binnen een week tijd hebben onze collega's Justina en Rutmer meer dan 40 vakantiekrachten weten te plaatsen bij twee biologische boeren in Friesland. Gisteren hebben ze in kleine groepen een rondleiding gehad en gezien wat hun werkzaamheden precies inhouden. Alle contracten zijn getekend en de vakantiekrachten gaan aanstaande maandag vol enthousiasme aan het werk. Ben jij als opdrachtgever ook nog zoekende naar vakantiekrachten, neem dan contact op met onze vestiging en wij gaan dit ook voor jou realiseren! Justina en Rutmer, onwijs bedankt voor dit  geweldig project en hoe jullie dit hebben neergezet.

 PS: Er komen voor aanstaande maandag nog platen van plexiglas tussen de matjes, waar de vakantiekrachten op komen te liggen, zodat ze coronaproef zijn.

VAKANTIEKRACHTEN AAN HET WERK

Foto's

Officieel partner van Vleesbedrijf Huls

 

HOE TROTS KUN JE ZIJN!

Vanaf 1 september 2020 zijn wij Vedaflex Uitzendbureau officieel partner van de Zwanenberg Groep / Vleesbedrijf Huls.
Vorig jaar hebben wij de kans gekregen om als tweede leverancier Vleesbedrijf Huls te voorzien van flexkrachten.
Dat hebben Danique Deijl en Laura Mulder zo goed weten uit te voeren dat Vleesbedrijf Huls de keuze heeft gemaakt om te kiezen voor Vedaflex Uitzendbureau als hoofd leverancier voor de komende 2 jaar. Hier zijn wij ontzettend trots op!

 

CAO voor Uitzendkrachten algemeen verbindend verklaard

 

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft de CAO voor Uitzendkrachten per 11 juli 2020 algemeen verbindend verklaard. Het besluit geldt tot en met 31 mei 2021. Dit betekent dat nu ook alle uitzendondernemingen in Nederland die geen lid zijn van de ABU (of NBBU) de CAO voor Uitzendkrachten moeten naleven. De CAO voor Uitzendkrachten is afgesloten met FNV, CNV Vakmensen, De Unie en LBV.

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2020-2624.html

Aanvullend geboorteverlof vanaf 1 juli 2020

Per 1 juli 2020 kunnen partners maximaal 5 weken (5 keer het aantal werkuren per week) aanvullend geboorteverlof opnemen. Tijdens het verlof krijgt de partner geen salaris, maar een uitkering van het UWV.

http://ow.ly/fhLC50Agrjc