RONDLEIDING | AAN DE SLAG BIJ HULS

Afgelopen week organiseerde Vedaflex uitzendbureau een rondleiding voor een groep mensen uit Oekraïne bij Vleesbedrijf Huls Droge Worst. Bij de rondleiding waren in totaal ongeveer zestien mensen aanwezig. Het mooie resultaat is dat binnenkort tussen de vijf en tien mensen aan de slag gaan bij Huls. Wij wensen ze alvast heel veel succes toe! 

Bericht geschreven door Afeer |  LinkedIn 16-06-2022: Afgelopen week organiseerde Vedaflex uitzendbureau een rondleiding voor een groep mensen uit Oekraïne bij Vleesbedrijf Huls Droge Worst. Afeer was de verbindende schakel: via de Gemeente Oldambt meldden de Oekraïners zich aan bij Afeer en onze werkgeversadviseurs gingen, zoals ze dat altijd doen, op zoek naar mogelijkheden. De link met Vedaflex werd gelegd en er volgden gesprekken in het bijzijn van een tolk op de locaties waar de vluchtelingen momenteel verblijven. Bij de rondleiding waren in totaal ongeveer zestien mensen aanwezig. Het mooie resultaat is dat binnenkort tussen de vijf en tien mensen aan de slag gaan bij Huls. Wij wensen ze alvast heel veel succes toe!

RONDLEIDING | AAN DE SLAG BIJ HULS

CONTRACT | GEFELICITEERD JACOB EN KAREL

Danique heeft een bezoekje gebracht aan Jacob en Karel. Beide heren zijn al een tijdje werkzaam bij DCP maar zijn nu direct in dienst getreden bij onze opdrachtgever! Dat moet gevierd worden met wat lekkers!

 

24 JUNI | NEEM JE HOND MEE NAAR HET WERK-DAG

🐶 Maak kennis met onze kantoorhonden Bubbel & Buddy! Vandaag is het de nationale neem je hond mee naar het werk-dag, maar bij Vedaflex Veendam is het áltijd gezellig met deze twee!

Wist je dat... Een kwispelende kantoorhond niet alleen heel gezellig is, maar dat uit onderzoek is gebleken dat een kantoorhond ook nog eens zorgt voor minder stress op de werkvloer en een betere werksfeer!? Kom zeker eens langs op onze vestiging om deze twee vrolijke vrienden te ontmoeten! Je kunt ons vinden op de Blankensteinkade 2 in Veendam 👋