RONDLEIDING | AAN DE SLAG BIJ HULS

Afgelopen week organiseerde Vedaflex uitzendbureau een rondleiding voor een groep mensen uit Oekraïne bij Vleesbedrijf Huls Droge Worst. Bij de rondleiding waren in totaal ongeveer zestien mensen aanwezig. Het mooie resultaat is dat binnenkort tussen de vijf en tien mensen aan de slag gaan bij Huls. Wij wensen ze alvast heel veel succes toe! 

Bericht geschreven door Afeer |  LinkedIn 16-06-2022: Afgelopen week organiseerde Vedaflex uitzendbureau een rondleiding voor een groep mensen uit Oekraïne bij Vleesbedrijf Huls Droge Worst. Afeer was de verbindende schakel: via de Gemeente Oldambt meldden de Oekraïners zich aan bij Afeer en onze werkgeversadviseurs gingen, zoals ze dat altijd doen, op zoek naar mogelijkheden. De link met Vedaflex werd gelegd en er volgden gesprekken in het bijzijn van een tolk op de locaties waar de vluchtelingen momenteel verblijven. Bij de rondleiding waren in totaal ongeveer zestien mensen aanwezig. Het mooie resultaat is dat binnenkort tussen de vijf en tien mensen aan de slag gaan bij Huls. Wij wensen ze alvast heel veel succes toe!

RONDLEIDING | AAN DE SLAG BIJ HULS

SINTERKLAAS | IN DOKKUM

 Wat een gezelligheid in Dokkum vanochtend! Sinterklaas is Vedaflex dit jaar gelukkig niet vergeten πŸ˜„ Team Friesland heeft leuke cadeaus gekregen tijdens het Sinterklaasspel en ook véél lekkers gegeten… De kerstdagen komen alweer dichterbij, maar de Sint heeft dinsdag ook Team Groningen nog in zijn agenda staan. Zouden ze wel lief zijn geweest? 

 

 

BABYNIEUWS | WELKOM NAÉ

Onlangs is onze collega Chris vader geworden van een dochter! Met roze muisjes, gebak en cadeaus hebben we dinsdagochtend met z’n allen de geboorte van Naé gevierd! Namens team Vedaflex willen wij jullie van harte feliciteren! 🀍 Heel veel liefde en geluk toegewenst!