RENEE | VEDAFLEX DOKKUM

Renée haar stageperiode bij Vedaflex zit erop! Super gedaan! 😄 Mocht jij werken in de productie dan heb jij haar vast en zeker wel eens gesproken om de planningen door te nemen. Gelukkig blijft ze de komende tijd voor jou klaar staan! Vanaf 28 juni werkt Renée de hele zomervakantie bij Vedaflex totdat ze haar studie weer gaat vervolgen!

RENEE | VEDAFLEX DOKKUM

CONTRACT | GEFELICITEERD JACOB EN KAREL

Danique heeft een bezoekje gebracht aan Jacob en Karel. Beide heren zijn al een tijdje werkzaam bij DCP maar zijn nu direct in dienst getreden bij onze opdrachtgever! Dat moet gevierd worden met wat lekkers!

 

24 JUNI | NEEM JE HOND MEE NAAR HET WERK-DAG

🐶 Maak kennis met onze kantoorhonden Bubbel & Buddy! Vandaag is het de nationale neem je hond mee naar het werk-dag, maar bij Vedaflex Veendam is het áltijd gezellig met deze twee!

Wist je dat... Een kwispelende kantoorhond niet alleen heel gezellig is, maar dat uit onderzoek is gebleken dat een kantoorhond ook nog eens zorgt voor minder stress op de werkvloer en een betere werksfeer!? Kom zeker eens langs op onze vestiging om deze twee vrolijke vrienden te ontmoeten! Je kunt ons vinden op de Blankensteinkade 2 in Veendam 👋