OVERNAME | GEFELICITEERD SANDY!

Eind augustus ’22 kwam Sandy ons kantoorpand in Veendam binnenstappen met de vraag of we haar konden helpen aan een passende werkplek. Nadat we onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden hebben besproken, is ze aan de slag gegaan bij Nijburg Industry Group. Bij Nijburg waren ze opzoek naar een flexibele kracht die de receptie kan bemannen, een uitgelezen kans voor Sandy. Naast het receptiewerk heeft Sandy allerlei administratieve klussen aangepakt en is ze inmiddels onmisbaar geworden bij het bedrijf.
 
Nu zijn we 6 maand verder en mogen we haar dik verdiende bloemen bezorgen en haar feliciteren met een rechtstreeks contract! 👍️
OVERNAME | GEFELICITEERD SANDY!

TAART | 10 JAAR VEDAFLEX

Here we go! We zijn los met de eerste dag van onze persoonlijke taarten bezorgservice aan onze trouwe klanten! Samen het jubileum van Vedaflex vieren met een heerlijk gebakje.

 

We hebben al erg leuke reacties ontvangen, geniet er van allemaal! 

 

DISC-TRAINING | VEDAFLEX

Een interessante DISC-training gehad met team Friesland. Het DISC model brengt iemands voorkeursstijlen, sterke kanten, manier van communicatie en groeimogelijkheden in kaart. Een mooie manier om de kennis van je eigen én elkaars gedrag te vergroten, communicatie conflicten op te lossen en te kunnen vermijden, het vergroten van de individuele effectiviteit binnen Vedaflex en daarnaast stimuleert het om alle talenten beter te benutten binnen het team.

Al met al, een gezellige dag met veel nuttige informatie waaruit mooie gesprekken zijn voortgekomen of nog uit voort gaan komen.

 
Bedankt Martin @nuchter_coaching voor deze leerzame dag! Vedaflex team Groningen is 6 juni aan de beurt, succes! 💪