OVERNAME | GEFELICITEERD MORGAN EN RIANNE

Morgan is in maart 2022 gestart bij het tandtechnisch laboratorium en Rianne is er in juni begonnen. Ze zijn aan de slag gegaan op de gipskamer en hebben zich de werkzaamheden snel eigen gemaakt. Beide dames hebben het erg naar hun zin en werken met veel plezier in het lab. Ze hebben zich dan ook voor meer dan 100% ingezet!

 
Hun inzet en enthousiasme is beloond met een rechtstreeks contract! 💐 Van harte gefeliciteerd!
OVERNAME | GEFELICITEERD MORGAN EN RIANNE

TAART | 10 JAAR VEDAFLEX

Here we go! We zijn los met de eerste dag van onze persoonlijke taarten bezorgservice aan onze trouwe klanten! Samen het jubileum van Vedaflex vieren met een heerlijk gebakje.

 

We hebben al erg leuke reacties ontvangen, geniet er van allemaal! 

 

DISC-TRAINING | VEDAFLEX

Een interessante DISC-training gehad met team Friesland. Het DISC model brengt iemands voorkeursstijlen, sterke kanten, manier van communicatie en groeimogelijkheden in kaart. Een mooie manier om de kennis van je eigen én elkaars gedrag te vergroten, communicatie conflicten op te lossen en te kunnen vermijden, het vergroten van de individuele effectiviteit binnen Vedaflex en daarnaast stimuleert het om alle talenten beter te benutten binnen het team.

Al met al, een gezellige dag met veel nuttige informatie waaruit mooie gesprekken zijn voortgekomen of nog uit voort gaan komen.

 
Bedankt Martin @nuchter_coaching voor deze leerzame dag! Vedaflex team Groningen is 6 juni aan de beurt, succes! 💪