OP BEZOEK BIJ | BAKKERIJ JORRITSMA

Vorige week waren we op bezoek bij Bakkerij Jorritsma in Dokkum. Ook nu nemen wij jullie graag mee voor een kijkje in de fabriek en de mooie producten die hier worden geproduceerd.

Bakkerij Jorritsma BV is een familiebedrijf dat in 1971 een belangrijke stap heeft gezet om uitsluitend voor supermarkten te produceren. Ze specialiseren zich in het bakken van koek en banket waaronder de bekende oranjekoeken, oranjekoekstukjes, amandelstaven, zandgebak, boterkoeken en nog veel meer.

Het bedrijf is al die jaren in handen van de familie gebleven. In 1991 is Wybren Jorritsma naar Dokkum verhuisd om aan zijn vaders zijde in de bakkerij te gaan werken. Nadat zijn vader hem alle kneepjes van het vak heeft geleerd kon het stokje worden overgedragen aan Wybren. Onlangs heeft Wybren zijn dochter Roliene ook de stap gemaakt om als bedrijfsleidster aan de slag te gaan in de bakkerij. 📸 Je ziet vader en dochter samen op de foto bij de productie van de oranjekoekstukjes.

 

𝔼𝕖𝕟 𝕝𝕖𝕦𝕜 𝕨𝕖𝕖𝕥𝕛𝕖...rond 1995 ontwikkelde Wybren drie koeken die hij heeft vernoemd naar zijn drie dochters. Je kent ze vast wel! De Rolienes, Carlijntjes en Viviantjes met allemaal een verschillende kleur coating en versiering.
 
Al met al een prachtig bedrijf waar wij al jaren een zeer prettige samenwerking mee hebben. En we hopen er nog vele jaren aan vast te knopen! 👍

TAART | 10 JAAR VEDAFLEX

Here we go! We zijn los met de eerste dag van onze persoonlijke taarten bezorgservice aan onze trouwe klanten! Samen het jubileum van Vedaflex vieren met een heerlijk gebakje.

 

We hebben al erg leuke reacties ontvangen, geniet er van allemaal! 

DISC-TRAINING | VEDAFLEX

Een interessante DISC-training gehad met team Friesland. Het DISC model brengt iemands voorkeursstijlen, sterke kanten, manier van communicatie en groeimogelijkheden in kaart. Een mooie manier om de kennis van je eigen én elkaars gedrag te vergroten, communicatie conflicten op te lossen en te kunnen vermijden, het vergroten van de individuele effectiviteit binnen Vedaflex en daarnaast stimuleert het om alle talenten beter te benutten binnen het team.

Al met al, een gezellige dag met veel nuttige informatie waaruit mooie gesprekken zijn voortgekomen of nog uit voort gaan komen.

 
Bedankt Martin @nuchter_coaching voor deze leerzame dag! Vedaflex team Groningen is 6 juni aan de beurt, succes! 💪

LINKEDIN | WERVING EN SELECTIE

Vanaf heden hebben wij een Linkedin pagina voor onze afdeling Vedaflex Werving & Selectie. Hier vind je de laatste updates, leuke nieuwtjes en onze actuele vacatures op basis van werving en selectie.

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of wilt weten hoe Vedaflex Werving & Selectie de juiste verbinder kan zijn voor jouw nieuwe collega, wij horen graag jouw verhaal!

𝗕𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝗯𝗲𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗱 𝘄𝗮𝘁 Roanne Nijkamp 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗼𝘂 𝗸𝗮𝗻 𝗯𝗲𝘁𝗲𝗸𝗲𝗻𝗲𝗻? 𝗡𝗲𝗲𝗺 𝗱𝗮𝗻 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝗼𝗽 𝘃𝗶𝗮 📞 𝟬𝟲- 𝟭𝟱𝟰𝟮𝟱𝟬𝟰𝟰 𝗼𝗳 𝗺𝗮𝗶𝗹 𝗻𝗮𝗮𝗿 📧 𝗿.𝗻𝗶𝗷𝗸𝗮𝗺𝗽@𝘃𝗲𝗱𝗮𝗳𝗹𝗲𝘅.𝗻𝗹.

Je kunt ons via deze link volgen! 

#linkedin #vacatures #wervingenselectie