ONS TEAM VEDAFLEX | EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Erwin Takens, geboren en getogen in de kop van Drenthe, Zuidlaren. In mijn studietijd ben ik naar Groningen verhuisd en daar woon ik nog steeds met veel plezier samen met mijn vriendin. Na een enorme tijd in verschillende horeca bedrijven te hebben gewerkt werd het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging! In mijn zoektocht naar die uitdaging vond ik uit wat een uitzendbureau precies doet en kreeg ik contact met Vedaflex. En nu sta ik hier!

 

 Het enthousiaste team, het snel moeten schakelen en de diversiteit van werkzaamheden zorgt ervoor dat ik elke dag weer vol energie naar het kantoor in Veendam rijd.
Buiten werktijd sport ik graag, naast fitness speel ik fanatiek basketbal. Ik speel al van kinds af aan voor dezelfde club, de Zuidlaren Trojans, met veelal dezelfde teamgenoten. Daarnaast zoek ik graag de gezelligheid op:). Zelf lekker koken of lekker voor me laten koken, een spel spelen, in de zon op het terras zitten of een andere reden om samen te komen… ik ben van de partij!

Vanaf 1 mei ben ik begonnen bij Vedaflex en kan je mij dagelijks vinden aan de Blankensteinkade 2 in Veendam, zie ik je daar?

ONS TEAM VEDAFLEX | EVEN VOORSTELLEN

Foto's

Het is dubbel feest bij Vedaflex uitzendbureau

Onze toppers Justina Boonstra & Anna-Pytsje Waaksma zijn geslaagd!!!!!!

 

Glansrijk onze nieuwe VCU CERTIFICEREN behaald!

We hebben glansrijk onze nieuwe VCU certificering behaald! 

Meerwaarde flexbranche / brief vanuit de NBBU

Beste lezer, 

 

Ondanks de coronacrisis trekt de werkgelegenheid weer aan. Goed personeel vinden is steeds moeilijker. De meeste bedrijven kijken inmiddels weer vooruit en wenden zich tot arbeidsmarktintermediairs om hen te helpen bij het vinden van de juiste mensen. In het maatschappelijke debat voert ondertussen helaas een negatieve houding ten aanzien van flexibel werk de boventoon.