Maak kennis met onze nieuwe collega Arjanna

 Aangenaam! Mijn naam is Arjanna Jonker en woonachtig in Dronrijp. Anderhalf jaar geleden heb ik voor het eerst kennisgemaakt met de uitzendbranche, een energieke wereld waarin geen dag hetzelfde is. De afwisseling, de vele mensen en hun verschillende verhalen en de dynamiek zijn onderdelen die mij veel energie geven!

 

 

 

Vanuit mijn achtergrond in de Hospitality heb ik meegekregen om altijd aandachtig te luisteren naar de wensen en behoeften van de klant, iets wat ik zeker meeneem in mijn functie als intercedent bij Vedaflex. Een open persoonlijkheid en een echt mensen mens zijn de kenmerken die mij omschrijven als persoon.

Ben je op zoek naar geschikte kandidaten voor je bedrijf? Of ben je deze kandidaat en op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Neem dan vooral contact met mij op (06-25155650), de koffie staat altijd voor je klaar op de vestiging in Sint Annaparochie! Zie ik je snel?

 Groetjes, Arjanna

Maak kennis met onze nieuwe collega Arjanna

Foto's

Downloads

Officieel partner van Vleesbedrijf Huls

 

HOE TROTS KUN JE ZIJN!

Vanaf 1 september 2020 zijn wij Vedaflex Uitzendbureau officieel partner van de Zwanenberg Groep / Vleesbedrijf Huls.
Vorig jaar hebben wij de kans gekregen om als tweede leverancier Vleesbedrijf Huls te voorzien van flexkrachten.
Dat hebben Danique Deijl en Laura Mulder zo goed weten uit te voeren dat Vleesbedrijf Huls de keuze heeft gemaakt om te kiezen voor Vedaflex Uitzendbureau als hoofd leverancier voor de komende 2 jaar. Hier zijn wij ontzettend trots op!

 

CAO voor Uitzendkrachten algemeen verbindend verklaard

 

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft de CAO voor Uitzendkrachten per 11 juli 2020 algemeen verbindend verklaard. Het besluit geldt tot en met 31 mei 2021. Dit betekent dat nu ook alle uitzendondernemingen in Nederland die geen lid zijn van de ABU (of NBBU) de CAO voor Uitzendkrachten moeten naleven. De CAO voor Uitzendkrachten is afgesloten met FNV, CNV Vakmensen, De Unie en LBV.

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2020-2624.html

Aanvullend geboorteverlof vanaf 1 juli 2020

Per 1 juli 2020 kunnen partners maximaal 5 weken (5 keer het aantal werkuren per week) aanvullend geboorteverlof opnemen. Tijdens het verlof krijgt de partner geen salaris, maar een uitkering van het UWV.

http://ow.ly/fhLC50Agrjc