KING METAAL | GEFELICITEERD MISCHA

Afgelopen vrijdag was Romke op locatie bij King Metaal Machinefabriek BV te Franeker. Het was namelijk een belangrijke dag voor een van onze medewerkers; Mischa moest diverse lastechnieken uitvoeren voor zijn certificering. 𝗠𝗲𝘁 𝘀𝘂𝗰𝗰𝗲𝘀! Hij is geslaagd voor zijn lascertificaten en heeft daarnaast ook een jaarcontract via Vedaflex in ontvangst mogen nemen. Van harte gefeliciteerd, dik verdiend! 👍

 

Onder toeziend oog van Weldmij BV werden de verschillende lastechnieken getoetst. Bedankt voor de professionele begeleiding!

⚒️ 𝘽𝙚𝙣 𝙟𝙞𝙟 𝙤𝙤𝙠 𝙤𝙥 𝙯𝙤𝙚𝙠 𝙣𝙖𝙖𝙧 𝙚𝙚𝙣 𝙗𝙖𝙖𝙣 𝙞𝙣 𝙙𝙚 𝙩𝙚𝙘𝙝𝙣𝙞𝙚𝙠? Dan is King Metaal een fijn bedrijf om aan de slag te gaan, wij zijn namelijk altijd op zoek naar enthousiaste Frezers, Plaatwerkers en Samenstellers/Lassers.

 

Heb jij nog geen ervaring maar zou je het vak graag willen leren? Intern zijn er veel mogelijkheden voor opleidingen en cursussen. Wij komen graag met jou in contact

Je kunt onze collega Romke bereiken via:

📞 06-11724530

📧 r.barske@vedaflex.nl

Foto's

TAART | 10 JAAR VEDAFLEX

Here we go! We zijn los met de eerste dag van onze persoonlijke taarten bezorgservice aan onze trouwe klanten! Samen het jubileum van Vedaflex vieren met een heerlijk gebakje.

 

We hebben al erg leuke reacties ontvangen, geniet er van allemaal! 

DISC-TRAINING | VEDAFLEX

Een interessante DISC-training gehad met team Friesland. Het DISC model brengt iemands voorkeursstijlen, sterke kanten, manier van communicatie en groeimogelijkheden in kaart. Een mooie manier om de kennis van je eigen én elkaars gedrag te vergroten, communicatie conflicten op te lossen en te kunnen vermijden, het vergroten van de individuele effectiviteit binnen Vedaflex en daarnaast stimuleert het om alle talenten beter te benutten binnen het team.

Al met al, een gezellige dag met veel nuttige informatie waaruit mooie gesprekken zijn voortgekomen of nog uit voort gaan komen.

 
Bedankt Martin @nuchter_coaching voor deze leerzame dag! Vedaflex team Groningen is 6 juni aan de beurt, succes! 💪

LINKEDIN | WERVING EN SELECTIE

Vanaf heden hebben wij een Linkedin pagina voor onze afdeling Vedaflex Werving & Selectie. Hier vind je de laatste updates, leuke nieuwtjes en onze actuele vacatures op basis van werving en selectie.

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of wilt weten hoe Vedaflex Werving & Selectie de juiste verbinder kan zijn voor jouw nieuwe collega, wij horen graag jouw verhaal!

𝗕𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝗯𝗲𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗱 𝘄𝗮𝘁 Roanne Nijkamp 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗼𝘂 𝗸𝗮𝗻 𝗯𝗲𝘁𝗲𝗸𝗲𝗻𝗲𝗻? 𝗡𝗲𝗲𝗺 𝗱𝗮𝗻 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝗼𝗽 𝘃𝗶𝗮 📞 𝟬𝟲- 𝟭𝟱𝟰𝟮𝟱𝟬𝟰𝟰 𝗼𝗳 𝗺𝗮𝗶𝗹 𝗻𝗮𝗮𝗿 📧 𝗿.𝗻𝗶𝗷𝗸𝗮𝗺𝗽@𝘃𝗲𝗱𝗮𝗳𝗹𝗲𝘅.𝗻𝗹.

Je kunt ons via deze link volgen! 

#linkedin #vacatures #wervingenselectie