JOIN OUR TEAM | SLUIT JE AAN BIJ TEAM VEENDAM

Geeft het maken van de juiste match jou energie en grijp je een kans met beide handen aan? Wil je graag iets betekenen voor uitzendkrachten en opdrachtgevers en staat persoonlijkheid bij jou altijd voorop? Sluit je dan aan bij ons team! 💪

 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die zich vanuit onze 𝘃𝗲𝘀𝘁𝗶𝗴𝗶𝗻𝗴 𝗩𝗲𝗲𝗻𝗱𝗮𝗺 gaat inzetten voor de provincie Groningen.
 
 
Kom jij bij het leukste uitzendbureau van Groningen werken? Of ken je iemand die nog op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Neem contact op met 𝘾𝙝𝙧𝙞𝙨 𝙍𝙚𝙞𝙟𝙠𝙚 via 0598-631854 of mail naar c.reijke@vedaflex.nl
JOIN OUR TEAM | SLUIT JE AAN BIJ TEAM VEENDAM

TAART | 10 JAAR VEDAFLEX

Here we go! We zijn los met de eerste dag van onze persoonlijke taarten bezorgservice aan onze trouwe klanten! Samen het jubileum van Vedaflex vieren met een heerlijk gebakje.

 

We hebben al erg leuke reacties ontvangen, geniet er van allemaal! 

 

DISC-TRAINING | VEDAFLEX

Een interessante DISC-training gehad met team Friesland. Het DISC model brengt iemands voorkeursstijlen, sterke kanten, manier van communicatie en groeimogelijkheden in kaart. Een mooie manier om de kennis van je eigen én elkaars gedrag te vergroten, communicatie conflicten op te lossen en te kunnen vermijden, het vergroten van de individuele effectiviteit binnen Vedaflex en daarnaast stimuleert het om alle talenten beter te benutten binnen het team.

Al met al, een gezellige dag met veel nuttige informatie waaruit mooie gesprekken zijn voortgekomen of nog uit voort gaan komen.

 
Bedankt Martin @nuchter_coaching voor deze leerzame dag! Vedaflex team Groningen is 6 juni aan de beurt, succes! 💪