INFORMATIEFOLDER | PAWW-REGELING

Alle uitzendkrachten zijn vanaf 1-8-2022 aangesloten bij de SPAWW en kunnen aanspraak maken op een PAWW-uitkering. De PAWW (Private Aanvulling WW en WGA) is een uitkering om de versobering op de WW- of WGA-uitkering aan te vullen. Na maximaal 2 jaar loopt de uitkering namelijk af, wat mogelijk financiële gevolgen voor u kan hebben. Daarom is er de PAWW-regeling die ervoor zorgt dat u langer financiële zekerheid houdt tot mogelijk 14 maanden extra uitkering. 

De periode dat u recht heeft op een WW- of WGA-uitkering is nu minder lang dan vroeger. De maximale duur van de WW- en WGA-uitkering is 24 maanden. Werkt u langer 10 jaar, dan is de opbouw nog maar een halve maand WW of WGA per gewerkt jaar. De PAWW repareert de kortere uitkering na afloop van de WW en WGA. Dus met de PAWW-uitkering verlengt u als ware uw uitkering. 

Klik op de bijlage voor de informatiefolder  -->


BEDANKT | NATIONALE BEDANKDAG

Vandaag 21 september is het de Nationale Bedankdag. Elke dag zijn wij ontzettend trots op het werk wat onze flexkrachten verrichten. Maar vandaag willen wij ze nog een keer in het zonnetje zetten.

Aan al onze flexkrachten: 👍️ BEDANKT voor jullie inzet! Dankzij jullie kan de dienstverlening van onze opdrachtgevers doorgaan.

Wie ga jij vandaag bedanken? 

WELKOM | NIEUWE COLLEGA IN VEENDAM

Per 1 september is Paula, onze nieuwe collega, begonnen bij Vedaflex Groningen op de vestiging in Veendam! Paula namens heel team Vedaflex heten wij jou van harte welkom en veel succes gewenst! 

 

"Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Paula Kinzer! Ik ben getrouwd met Andreé en we hebben een dochter (Zoë) van 11. Vanaf 1 september versterk ik team Veendam.  

In mijn vorige werk was ik filiaalleidster bij Outfit Mode in Winschoten. Maar na 20 hele leuke jaren ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ben heel blij dat ik deze kans krijg om me verder te kunnen ontwikkelingen en heb veel zin om aan de slag te gaan. Spreek ik je snel?" 

TROTS | NEN EN VCU AUDITS BEHAALD!

Yes, we did it! 👍️ Met trots kunnen wij zeggen dat Vedaflex afgelopen week alle audits, NEN en VCU, opnieuw heeft behaald met een 100% score voor onze locaties Groningen, Friesland en Drenthe!