HULS | HOE TROTS KUN JE ZIJN!

Met veel trots kunnen wij vertellen dat onze partnership met Huls is verlengd! "Coming together is a beginning, staying together is progress, and working together is success."

Hoe trots kun je zijn! Onze partnership met Vleesbedrijf Huls is verlengd. Hier zijn wij uiteraard ontzettend trots op! Wij kijken er naar uit om de samenwerking de komende jaren nog verder uit te bouwen. 

Vleesbedrijf Huls, een begrip in Oost Groningen, is van origine een familiebedrijf waar vele mensen met veel plezier werken. 

Mocht jij ook willen werken in een hecht team waar de communicatielijnen kort zijn en waar een prettige werksfeer hangt? Meld je dan aan bij Vedaflex Uitzendbureau in Veendam! 

HULS | HOE TROTS KUN JE ZIJN!

CONTRACT | GEFELICITEERD JACOB EN KAREL

Danique heeft een bezoekje gebracht aan Jacob en Karel. Beide heren zijn al een tijdje werkzaam bij DCP maar zijn nu direct in dienst getreden bij onze opdrachtgever! Dat moet gevierd worden met wat lekkers!

 

24 JUNI | NEEM JE HOND MEE NAAR HET WERK-DAG

🐶 Maak kennis met onze kantoorhonden Bubbel & Buddy! Vandaag is het de nationale neem je hond mee naar het werk-dag, maar bij Vedaflex Veendam is het áltijd gezellig met deze twee!

Wist je dat... Een kwispelende kantoorhond niet alleen heel gezellig is, maar dat uit onderzoek is gebleken dat een kantoorhond ook nog eens zorgt voor minder stress op de werkvloer en een betere werksfeer!? Kom zeker eens langs op onze vestiging om deze twee vrolijke vrienden te ontmoeten! Je kunt ons vinden op de Blankensteinkade 2 in Veendam 👋