GEFELICITEERD! | VEDAFLEX GRONINGEN

Monique is in november gestart bij VodafoneZiggo en heeft nu een contractverlenging gekregen. Namens Vedaflex van harte gefeliciteerd en heel veel succes!

It's a good day to have a great day! 🎉
 
Zoek jij ook een uitdagende en leuke baan? Neem dan een kijkje op onze website voor de actuele vacatures: https://bit.ly/2SSbNFV
 
Of neem contact met ons op via 0598 - 631854 of info@vedaflex.nl.
GEFELICITEERD! | VEDAFLEX GRONINGEN

Foto's

ONS TEAM VEDAFLEX | EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Grietje Bonthuis, ik ben 45 jaar en moeder van Tom. Na 25 jaar in de accountancy gewerkt te hebben, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Het enthousiasme, de persoonlijke betrokkenheid en de passie van de collega’s bij Vedaflex spreekt mij enorm aan. Het is ook zo leuk binnen komen als je door 1 of 2 honden 🐶🐶 zo vriendelijk wordt begroet. Daarom ben ik ook erg blij dat ik per 1 juni mocht starten als secretaresse bij Vedaflex!

 
In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden, lekker uit eten, film kijken, maar ik fiets en wandel ook graag in het bos of lekker uitwaaien op de dijk.
Ik ben blij dat ik team Vedaflex mag versterken en zie er naar uit om samen met mijn collega’s bij te dragen aan het succes en de groei van Vedaflex!
 
Groet Grietje🖐️

ONS TEAM VEDAFLEX | EVEN VOORSTELLEN

En we hebben nog meer nieuwe collega's!!!

 

Mijn naam is Marieke Kruizinga. Na 14 jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële dienstverlening heb ik de keuze gemaakt om over te stappen naar een HR functie.

De persoonlijke betrokkenheid van Vedaflex en passie voor het uitzendwerk van de collega’s spraken mij enorm aan. De klik met Vedaflex was er direct en ik ben dan ook erg blij met de kans die ik gekregen heb om te starten als HR medewerker bij Vedaflex!

In mijn vrije tijd pak ik graag de racefiets om samen met vrienden of de fietsclub op pad te gaan. Daarnaast zet ik mij met hart en ziel in voor Stichting K6 Tegen Kanker, ik ben medeoprichter en vind het belangrijk om op deze manier mijn steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker.

Samen met José en René bemannen we de backoffice van Vedaflex en ondersteunen wij collega’s bij HR-vraagstukken en in administratieve processen. Ik ben super trots en blij dat ik team Vedaflex mag versterken en zie er naar uit om samen met mijn collega’s bij te dragen aan het succes en de groei van Vedaflex!

Groetjes Marieke

ONS TEAM VEDAFLEX | EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Erwin Takens, geboren en getogen in de kop van Drenthe, Zuidlaren. In mijn studietijd ben ik naar Groningen verhuisd en daar woon ik nog steeds met veel plezier samen met mijn vriendin. Na een enorme tijd in verschillende horeca bedrijven te hebben gewerkt werd het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging! In mijn zoektocht naar die uitdaging vond ik uit wat een uitzendbureau precies doet en kreeg ik contact met Vedaflex. En nu sta ik hier!

Het enthousiaste team, het snel moeten schakelen en de diversiteit van werkzaamheden zorgt ervoor dat ik elke dag weer vol energie naar het kantoor in Veendam rijd.
Buiten werktijd sport ik graag, naast fitness speel ik fanatiek basketbal. Ik speel al van kinds af aan voor dezelfde club, de Zuidlaren Trojans, met veelal dezelfde teamgenoten. Daarnaast zoek ik graag de gezelligheid op:). Zelf lekker koken of lekker voor me laten koken, een spel spelen, in de zon op het terras zitten of een andere reden om samen te komen… ik ben van de partij!

Vanaf 1 mei ben ik begonnen bij Vedaflex en kan je mij dagelijks vinden aan de Blankensteinkade 2 in Veendam, zie ik je daar?