Danique in gesprek met de krant

Vedaflex Veendam: ‘Aandacht is het grootste geschenk wat we kunnen geven’

 

Uitzendbureau Vedaflex startte ooit in Veendam en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Noord-Nederland . Met vier vestigingen in Groningen en Friesland en een opstart in Drenthe is Vedaflex een belangrijke schakel geworden tussen veel bedrijven en werkzoekenden.

 

“Ja we hebben een mooie groei doorgemaakt de afgelopen jaren, er werken op dit moment 210 medewerkers alleen al voor onze vestiging Veendam”, begint Danique Deijl te vertellen die werkzaam is als vestigingsmanager voor de vestiging in Veendam. Van oudsher lag de focus op de bouwsector. “Dat was echt onze corebusiness. We werkten veel samen met het Aannemersbedrijf Koen Meijer B.V., ook uit Veendam. Dat doen we gelukkig nog steeds maar er is wel het een en ander veranderd de afgelopen jaren.”

 

Naast de bouwsector is de portefeuille van Vedaflex qua branches flink uitgebreid. Met vacatures in de schoonmaak, techniek, productie, groen, grondweg-en waterbouw en ook in de klantenservice is het aanbod een stuk breder dan voorheen. We hebben bijvoorbeeld Vleesbedrijf Huls B.V. en VodafoneZiggo aan onze klantenportefeuille mogen toevoegen.

 

 

Danique in gesprek met de krant

Foto's

Downloads

Uitzendwerk blijkt de beste springplank naar werk

Als bijstandsontvangers gaan werken naast hun uitkering is de kans vier keer groter dat zij duurzaam financieel zelfstandig worden. En van alle werkvormen blijkt uitzendwerk de beste springplank. Dat is de conclusie van onderzoekers van de Universiteit Utrecht, die de ontwikkeling van ruim 236.000 bijstandsontvangers sinds 2010 geanalyseerd hebben.

 

Is werken naast een uitkering daadwerkelijk een springplank of juist een ‘val’? Die vraag uit de beleidsdebatten over de sociale zekerheid ligt ten grondslag aan het onderzoek From social assistance to self-sufficiency. Het is een onderdeel van een project met zeven deelstudies naar de effecten van sociale netwerken op uitkeringsafhankelijkheid en werk. De uitkomsten zijn recent gepubliceerd in het wetenschappelijk tijdschrift European Sociological Review.

SPONSOR JIJ OOK? | VEDAFLEX SUPPORT NATHALIE VOOR ALZHEIMER-NEDERLAND

🚲 Deze topper gaat de uitdaging aan! Op dit moment is Nathalie druk aan het trainen om in augustus 1.000 km te gaan fietsen in 10 dagen. Waarom? Om €5.000 op te halen voor Alzheimer-Nederland, een prachtig doel zodat er nog meer onderzoek kan worden gedaan naar deze verschrikkelijke ziekte!

 
Nathalie, wij wensen jou heel veel succes!
 
 
🟡 Sponsor jij ook? Voor meer informatie kijk op de website: https://tinyurl.com/yf5cmxp5

De arbeidsmarkt heeft meer nodig dan pleisters plakken

Om te zeggen dat we in roerige tijden leven, is zwak uitgedrukt. We staan voor ongekende uitdagingen, waarvan de coronapandemie er slechts één is. Denk alleen maar aan de klimaatproblematiek, de stikstofcrisis of de gevolgen van de Brexit. Op al die thema’s moeten we groot denken om de juiste oplossingen te bedenken. Behalve op de arbeidsmarkt, helaas. Daar plakken we vooralsnog alleen maar pleisters. 

 

https://www.nbbu.nl/nl/opinies/de-arbeidsmarkt-heeft-meer-nodig-dan-pleisters-plakken