CONTRACTPARTNER | DOKWURK EN VEDAFLEX

Hoera! Wij kunnen met trots mededelen dat wij met Dokwurk een samenwerking zijn aangegaan van 5 jaar. De handtekeningen zijn officieel op papier gezet door Felicia Vos (directrice Vedaflex) en Jan Knol (directeur Dokwurk).

 

Onze collega’s Thea van der Kooi en AnnaPytsje Waaksma zullen vanuit Vedaflex Friesland samen de zorg dragen voor de invulling en advisering van onder andere de branches groen en industrie.

 

Daarnaast zal er samen met Dokwurk worden gekeken naar project mogelijkheden voor re-integratie bevordering. Samen op weg naar een betere samenleving!

 

Trots op deze prachtige samenwerking met mooie vooruitzichten. Bedankt Dokwurk voor het vertrouwen, wij gaan vol enthousiasme aan de slag.

 

𝘽𝙚𝙣𝙞𝙚𝙪𝙬𝙙 𝙣𝙖𝙖𝙧 𝙙𝙚 𝙗𝙖𝙖𝙣𝙢𝙤𝙜𝙚𝙡𝙞𝙟𝙠𝙝𝙚𝙙𝙚𝙣 𝙗𝙞𝙣𝙣𝙚𝙣 𝘿𝙤𝙠𝙬𝙪𝙧𝙠? 𝙉𝙚𝙚𝙢 𝙙𝙖𝙣 𝙘𝙤𝙣𝙩𝙖𝙘𝙩 𝙢𝙚𝙩 𝙤𝙣𝙨 𝙤𝙥!

Foto's

TAART | 10 JAAR VEDAFLEX

Here we go! We zijn los met de eerste dag van onze persoonlijke taarten bezorgservice aan onze trouwe klanten! Samen het jubileum van Vedaflex vieren met een heerlijk gebakje.

 

We hebben al erg leuke reacties ontvangen, geniet er van allemaal! 

DISC-TRAINING | VEDAFLEX

Een interessante DISC-training gehad met team Friesland. Het DISC model brengt iemands voorkeursstijlen, sterke kanten, manier van communicatie en groeimogelijkheden in kaart. Een mooie manier om de kennis van je eigen én elkaars gedrag te vergroten, communicatie conflicten op te lossen en te kunnen vermijden, het vergroten van de individuele effectiviteit binnen Vedaflex en daarnaast stimuleert het om alle talenten beter te benutten binnen het team.

Al met al, een gezellige dag met veel nuttige informatie waaruit mooie gesprekken zijn voortgekomen of nog uit voort gaan komen.

 
Bedankt Martin @nuchter_coaching voor deze leerzame dag! Vedaflex team Groningen is 6 juni aan de beurt, succes! 💪

LINKEDIN | WERVING EN SELECTIE

Vanaf heden hebben wij een Linkedin pagina voor onze afdeling Vedaflex Werving & Selectie. Hier vind je de laatste updates, leuke nieuwtjes en onze actuele vacatures op basis van werving en selectie.

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of wilt weten hoe Vedaflex Werving & Selectie de juiste verbinder kan zijn voor jouw nieuwe collega, wij horen graag jouw verhaal!

𝗕𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝗯𝗲𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗱 𝘄𝗮𝘁 Roanne Nijkamp 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗼𝘂 𝗸𝗮𝗻 𝗯𝗲𝘁𝗲𝗸𝗲𝗻𝗲𝗻? 𝗡𝗲𝗲𝗺 𝗱𝗮𝗻 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝗼𝗽 𝘃𝗶𝗮 📞 𝟬𝟲- 𝟭𝟱𝟰𝟮𝟱𝟬𝟰𝟰 𝗼𝗳 𝗺𝗮𝗶𝗹 𝗻𝗮𝗮𝗿 📧 𝗿.𝗻𝗶𝗷𝗸𝗮𝗺𝗽@𝘃𝗲𝗱𝗮𝗳𝗹𝗲𝘅.𝗻𝗹.

Je kunt ons via deze link volgen! 

#linkedin #vacatures #wervingenselectie