CONTRACT | GEFELICITEERD MATTHIJS!

Per 1 april is Matthijs Klaassens in dienst getreden bij onze opdrachtgever Emergo. Van harte gefeliciteerd namens heel team Vedaflex! Wij zijn even langs geweest met een bloemetje en wat lekkers om Matthijs te feliciteren met zijn contract. Wij wensen jou veel werkplezier toe en bedankt voor je inzet!

Emergo is gevestigd in Stadskanaal, onze opdrachtgever is een innovatieve bouwpartner gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van prefab bouwcomponenten. Zij maken onder andere prefab daken, wanden, dakkapellen en woonmodules. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact op met Vedaflex Veendam op tel: 0598 - 63 18 54

CONTRACT | GEFELICITEERD MATTHIJS!

SINTERKLAAS | IN DOKKUM

 Wat een gezelligheid in Dokkum vanochtend! Sinterklaas is Vedaflex dit jaar gelukkig niet vergeten πŸ˜„ Team Friesland heeft leuke cadeaus gekregen tijdens het Sinterklaasspel en ook véél lekkers gegeten… De kerstdagen komen alweer dichterbij, maar de Sint heeft dinsdag ook Team Groningen nog in zijn agenda staan. Zouden ze wel lief zijn geweest? 

 

 

BABYNIEUWS | WELKOM NAÉ

Onlangs is onze collega Chris vader geworden van een dochter! Met roze muisjes, gebak en cadeaus hebben we dinsdagochtend met z’n allen de geboorte van Naé gevierd! Namens team Vedaflex willen wij jullie van harte feliciteren! 🀍 Heel veel liefde en geluk toegewenst!