CONTRACT | GEFELICITEERD MATTHIJS!

Per 1 april is Matthijs Klaassens in dienst getreden bij onze opdrachtgever Emergo. Van harte gefeliciteerd namens heel team Vedaflex! Wij zijn even langs geweest met een bloemetje en wat lekkers om Matthijs te feliciteren met zijn contract. Wij wensen jou veel werkplezier toe en bedankt voor je inzet!

Emergo is gevestigd in Stadskanaal, onze opdrachtgever is een innovatieve bouwpartner gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van prefab bouwcomponenten. Zij maken onder andere prefab daken, wanden, dakkapellen en woonmodules. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact op met Vedaflex Veendam op tel: 0598 - 63 18 54

CONTRACT | GEFELICITEERD MATTHIJS!

CONTRACT | GEFELICITEERD JACOB EN KAREL

Danique heeft een bezoekje gebracht aan Jacob en Karel. Beide heren zijn al een tijdje werkzaam bij DCP maar zijn nu direct in dienst getreden bij onze opdrachtgever! Dat moet gevierd worden met wat lekkers!

 

24 JUNI | NEEM JE HOND MEE NAAR HET WERK-DAG

🐶 Maak kennis met onze kantoorhonden Bubbel & Buddy! Vandaag is het de nationale neem je hond mee naar het werk-dag, maar bij Vedaflex Veendam is het áltijd gezellig met deze twee!

Wist je dat... Een kwispelende kantoorhond niet alleen heel gezellig is, maar dat uit onderzoek is gebleken dat een kantoorhond ook nog eens zorgt voor minder stress op de werkvloer en een betere werksfeer!? Kom zeker eens langs op onze vestiging om deze twee vrolijke vrienden te ontmoeten! Je kunt ons vinden op de Blankensteinkade 2 in Veendam 👋