CONTRACT | GEFELICITEERD JACOB EN KAREL

Danique heeft een bezoekje gebracht aan Jacob en Karel. Beide heren zijn al een tijdje werkzaam bij DCP maar zijn nu direct in dienst getreden bij onze opdrachtgever! Dat moet gevierd worden met wat lekkers!

Danique heeft een bezoekje gebracht aan Jacob en Karel. Beide heren zijn al een tijdje werkzaam bij DCP maar zijn nu direct in dienst getreden bij onze opdrachtgever! Dat moet gevierd worden met wat lekkers!

 

Jacob zie je hier met Danique op de foto! Helaas staat Karel er niet bij op maar heeft ook uiteraard zijn presentje in ontvangst mogen nemen. 😃 Namens heel team Vedaflex willen wij jullie van harte feliciteren met het contract. Veel succes en werkplezier toegewenst!

CONTRACT | GEFELICITEERD JACOB EN KAREL

BOUWVAK | FIJNE VAKANTIE!

Vanaf deze week is de bouwvak begonnen. Een periode waarin veel bedrijven en medewerkers even een stapje terug mogen doen. Tijd om op te laden en te genieten van het mooie weer! Of je nu thuis blijft of op reis gaat: namens heel team Vedaflex wensen wij jou een hele fijne vakantie! 😎💪

 

 

INFORMATIEFOLDER | PAWW-REGELING

Alle uitzendkrachten zijn vanaf 1-8-2022 aangesloten bij de SPAWW en kunnen aanspraak maken op een PAWW-uitkering. De PAWW (Private Aanvulling WW en WGA) is een uitkering om de versobering op de WW- of WGA-uitkering aan te vullen. Na maximaal 2 jaar loopt de uitkering namelijk af, wat mogelijk financiële gevolgen voor u kan hebben. Daarom is er de PAWW-regeling die ervoor zorgt dat u langer financiële zekerheid houdt tot mogelijk 14 maanden extra uitkering.