CONTRACT | GEFELICITEERD JACOB EN KAREL

Danique heeft een bezoekje gebracht aan Jacob en Karel. Beide heren zijn al een tijdje werkzaam bij DCP maar zijn nu direct in dienst getreden bij onze opdrachtgever! Dat moet gevierd worden met wat lekkers!

Danique heeft een bezoekje gebracht aan Jacob en Karel. Beide heren zijn al een tijdje werkzaam bij DCP maar zijn nu direct in dienst getreden bij onze opdrachtgever! Dat moet gevierd worden met wat lekkers!

 

Jacob zie je hier met Danique op de foto! Helaas staat Karel er niet bij op maar heeft ook uiteraard zijn presentje in ontvangst mogen nemen. πŸ˜ƒ Namens heel team Vedaflex willen wij jullie van harte feliciteren met het contract. Veel succes en werkplezier toegewenst!

CONTRACT | GEFELICITEERD JACOB EN KAREL

SINTERKLAAS | IN DOKKUM

 Wat een gezelligheid in Dokkum vanochtend! Sinterklaas is Vedaflex dit jaar gelukkig niet vergeten πŸ˜„ Team Friesland heeft leuke cadeaus gekregen tijdens het Sinterklaasspel en ook véél lekkers gegeten… De kerstdagen komen alweer dichterbij, maar de Sint heeft dinsdag ook Team Groningen nog in zijn agenda staan. Zouden ze wel lief zijn geweest? 

 

 

BABYNIEUWS | WELKOM NAÉ

Onlangs is onze collega Chris vader geworden van een dochter! Met roze muisjes, gebak en cadeaus hebben we dinsdagochtend met z’n allen de geboorte van Naé gevierd! Namens team Vedaflex willen wij jullie van harte feliciteren! 🀍 Heel veel liefde en geluk toegewenst!