CATERING | VEDAFLEX OP DE WERKVLOER!

Waar is dát feestje? Hier is dat feestje! Afgelopen weekend heeft onze collega Anna Pytsje een avond meegedraaid bij onze opdrachtgever Van Kammen Oosternijkerk. Tijdens de gondelvaart in Giethoorn heeft ze samen met flexkracht Thialda er voor gezorgd dat iedereen werd voorzien van drankjes. 💪

Het was een erg gezellige avond samen met een leuk en hardwerkend team van Van Kammen, zeker voor herhaling vatbaar!

👉️ Ben jij 18 jaar of ouder en wil jij dit ook? Je kunt je per evenement aanmelden of je beschikbaar bent om te werken. Ervaring is geen vereiste, we leren het jou graag! Neem contact op met Anna Pytsje via 0519-745030 of mail naar a.waaksma@vedaflex.nl.  

CATERING | VEDAFLEX OP DE WERKVLOER!

LAURIE | MEDEWERKER AAN HET WERK

Maud is afgelopen week langs geweest bij onze topper Laurie. Laurie is het hele jaar aan het werk geweest als groenvoorziener via Vedaflex maar inmiddels is het seizoen van de groenvoorziening aan het afronden. Nou zit Laurie niet graag stil! Ook tijdens de winterstop wil hij zich graag inzetten voor diverse branches. Zo kwam deze mogelijkheid voorbij bij Friesland Drain waar hij de komende weken tijdelijk een klus op kan pakken op het land. Hier werkt hij mee aan de aanleg van drainage. Fijn om te zien dat onze medewerkers met plezier naar het werk toe gaan en zich zo enorm goed inzetten! Hartstikke top Laurie, ga zo door!

 

💪 Wil jij deze wintermaanden ook niet stil zitten? Wij hebben nog genoeg mogelijkheden om lekker door te blijven werken! Of misschien ben je wel op zoek naar zulke harde werkers, ook dan komen wij graag in contact!

 

LAURA EN ERWIN | WERKEN MEE BIJ DCP

Afgelopen vrijdag hebben Laura en Erwin een dagje meegedraaid bij onze opdrachtgever DCP (Dutch Card Printing) in Veendam. Hier worden allerlei kerstgeschenken ingepakt en op dit moment zitten ze middenin de voorbereidende fase. De dozen worden gevouwen, klaargezet en gevuld en in tussentijd zijn de orders steeds meer aan het toenemen.

Laura en Erwin hebben s ’ochtends geholpen met het vullen van de dozen en na de koffiepauze met het stickeren. In de dozen kwamen heerlijke chocolaatjes en marshmallows voor in een kopje warme chocolademelk!
Ook onze medewerker Albert is met veel plezier aan het werk bij DCP. Je ziet hem op de foto (helemaal links) lachend op de foto staan! 😃